niezapomniany trening, slowa trenera itd
Napisano Ponad rok temu
Mi duzo dalo do myslenia kiedy przygladajac się treningowi poprzedniej grupy uslyszalem jak trener kazal im wymyslic i opisac zastosowanie dowolnej techniki która powinna się znalezc w repertuaze taekwon-do [ale nie chodzilo o isrniejace techniki z innych styli!]
Niezly czad co? Nikt nic nie wymyslil! Jedna osoba wyszla z udezeniem jirugi ponizej pasa ale to przeciez nie jest żadna swiatowa nowosc.
A może ktos z was stwozy cos co ma sens?
Napisano Ponad rok temu
Kytu Dangiem i Pyo Rak Sunem (taekwondo), z J. Pellegrinim i T. Gillem
(hapkido). Kilka treningow obozowych, poczawszy od pierwszego obozu w
1996. No i kazdy trening, na ktorym po zdanym egzaminie moge zawiazac
swojemu uczniowi czy uczennicy czarny pas...
Pozdrowka - Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mi najbardziej zapadly w pamieci treningi na obozach, gdzie z przemeczenia i wysilku nie mialam na nic ochoty....a pomimo tego bardzo chetnie zabieralam sie do nastepnego cwiczenia...
A kazde slowa mojego trenera po zawodach, gdy podsumowywuje walki i bledy (lub chwali:-))) zapadaja mi w pamieci chyba na cale zycie....
To jest fantastyczne jak trener czasami potrafi przemowic....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wtedy własnie masz świadomość że MA są uzupełnieniem twojej osobowości i to za każdym razem.
Napisano Ponad rok temu
Takie proste słowa, ale na długo mi utkwiły w pamięci!!
Napisano Ponad rok temu
mozesz sie nam przedstawic z jakiego klubu jestes itp.?
pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
robimy 50 pompek, jeszcze 50 pompek...no, to ostatnie 30... tak...jeszcze 3 dyszki....20 i bedzie koniec---------koniec! wszyscy: "uffffff" trener: pierwszej serii...
albo cas w tym stylu- lezymy sobie na plecach, nogi 15 cm nad zienia cwiczymy brzuch, trener: no, juz prawie minuta.... jeszcze 5 sekund, wytrzymajcie te 5 sekund, hej stefan jeszcze tylko 5 sekund, nogi do gory 5 sekund i bedzie koniec, no co wy, 5 sekund nie wytrzymacie? 5 sekund... jeszcze 4, 4 male sekundy, przez te 4 sekundy wszyscy trzymaja nogi w gorze, za 4 sekundy minie czas, 4 sekundy...3.... [i tak az nam brzuchy pousychaja :) ]
Napisano Ponad rok temu
A tak poza tym to z jkaiego jestes klubu?? chyba mala pomylka z tym AZS AWF:-)))
caluski!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jesli podstawy beda zle, lub nie pelne, piramida nie bedzie ustabilizowana i bedzie sie chwiac, az w koncu sie zawali i do szczytu nigdy nie dojdziemy....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to był dla mnie wielki zaszczyt miec takiego trenera.
howgh
ps.odwiedzi nas pewnie...;] cmokassek 4 u ;P :cmok:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
;P;P;P;P
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
wakacyjna motywacja
- Ponad rok temu
-