Czejsć chyba się nei znamy, bardzo często tu bywam ale raczej w celu poszukiwania artykułów i stron które mnie interesują nie wdaje się w dyskusje . Sam trenuje w RT, przyznaje że to co jest pokazywane w Samuraju jest nie wykonalne w walce ulicznej. Ale mało osób wie że RT ma 3 szkoły w różnych dzielnicach. W jednej szkole głównej uczy się form i walki bronią i form do muzyki co nie ma oczywiscie nic wspulnego z walką uliczną. Ja trenuje w innej sekcji, wszyscy nasi trenerzy byli sandziażami i uczyli nas boksu, dzwigni i "czinów" izraelskiego kung fu, trener który nas uczył wygrał kiedys jeszcze wtedy z niedoszłym mistrzem polski kikboxingu, trenował kilka lat boks. Mój kolega z którym trenuje ćwiczył kilka lat Tajski boks , utwardzalismy sobie piszczele kopiąc się z całej siły, można tez tak utwardzać okolice brzucha. Potem przez kilka miesięcy sami w domu ćwiczylismy bloki na kancie sciany:). Chce wam uswiadomić że jak mówicie o RT to mówcie do formiaży a nie do osób ćwiczących walke, sande:).
O ja pierdole 8O 8O 8O 8O 8O 8O a jajka sobie tez tak utwardzacie ? 8O 8O 8O