Staż aikido - forum budo
Napisano Ponad rok temu
Co myślicie o zorganizowaniu stażu aikido - forum budo? Byłby ktoś chętny? Wiele jest tutaj osób z dużym stażem w aikido więc z wybraniem osoby prowadzacej taki staż nie powinno być problemu no i przecież nie musi to byc jedna osoba, ostatecznie możnaby było kogoś zaprosić. Co o tym myślicie i ewentualnie wasze propozycje co do osoby, która miałaby poprowadzić taki staż.
Adam
Napisano Ponad rok temu
wasze propozycje co do osoby, która miałaby poprowadzić taki staż.
Adam
No, jak to kto?
Najwiekszy teoretyk wszechswiata i okolic, znaczy sie SJ sensei.
Napisano Ponad rok temu
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a moze kilak treningow i kilku prowadzacych?
to chyba byłoby najlepsze rozwiązanie
Co do kandydatury SJ to ok ale chyba byśmy sobie nie poradzili finansowo gdyby nas obciążył kosztami przejazdu
Adam
Napisano Ponad rok temu
a moze kilak treningow i kilku prowadzacych?
swietny pomysl - kazdy cos tam pokaze, zrobimy mieszanine, a potem przy piwie sie poklocimy czyje techninki byly najskuteczniejsze (wiadomo ze wszystkie beda super badziewiem, bo nie istnieje skuteczne aiki )
heh
a co kiedy toto organizujemy? i Olsztyn to mysle bdb miejsce mimo ze mam tam 500km 8)
ps. ja bym chetnie zobaczyl cwiczenia na KI z Ki-aikido (np tom renke co sie nie zgina nigdy), bo u nas to nie uswiadczy sie takiego czegos
Napisano Ponad rok temu
Co do kandydatury SJ to ok ale chyba byśmy sobie nie poradzili finansowo gdyby nas obciążył kosztami przejazdu
wstawimy kompa na mate, podciagniemy kabel i sensei SJ bedzie z nami on-line
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przy zgloszeniach zaznaczajcie, czy macie gdzie spac. Koszt (wynajem sali) ustali sie na koncu, kiedy bedzie wiadomo, ile osob w to wchodzi.
Napisano Ponad rok temu
A gary jedzie sie integrowac na paint-balla z roboty.
Oj bedziemy strzelac w dyrektora, oj ))))
Napisano Ponad rok temu
No właśnie, proszę mi tu nie podbierać klientów. :wink:W pierwszy łikend lipca jest zlod budo-forumowców w Poznaniu.
A na zlocie trening też jest przewidziany... przekrojowy, więc i dla aikido znajdzie się chwilka. Oczywiście jeśli będzie ktoś, kto będzie mógł coś nam zademonstrować.
Napisano Ponad rok temu
Oki zadzwonie dzisiaj do Marka Hajduczeni, coby sie na forum odezwał.
świetnie, no to byśmy mieli przedstawiciela AAI
widze że coś sie krępujecie więc ja proponuję:
Soma - Aikikai, PFA?
Marek Kaczmarz - PFA
Aiki + Mr Smail - Unia
jeśli ktoś czuje sie na siłach przecież sam siebie może zgłosić...
Adam
Napisano Ponad rok temu
Aiki
PS
Kenny ??jaka Unia????
whats up???
Napisano Ponad rok temu
no i dobrze by było gdyby któryś z kandydatów wypowiedział się czy miałby ochotę poprowadzić coś takiego?? (no nie bądźcie tacy skromni :wink: )
Polska Unia Aikido.... jeśli pomyliłem to przepraszamjaka Unia????
whats up???
Adam
Napisano Ponad rok temu
Podzielenie sie materialem jest dobrym pomyslem. Moze podzial wg atakow bylby dobry?
Poza tym jeszcze jedna sugestia- termin trzeba narzucic, bo inaczej ugrzezniemy w konsultacjach.
Na koniec drobny szczegol- sala. Proponuje Karowa- w centrum, blisko fajne knajpy etc.
Napisano Ponad rok temu
obojetne jak sie podzieli byle porzadek byl..
Aiki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
special edition..
- Ponad rok temu
-
iron wood
- Ponad rok temu
-
Wyzwanie
- Ponad rok temu
-
simple question..
- Ponad rok temu
-
Kompletość aikido... cd..
- Ponad rok temu
-
Moja stronka
- Ponad rok temu
-
Syndrom czarnego pasa
- Ponad rok temu
-
Czy Aikido to jest kompletny system walki?
- Ponad rok temu
-
O`sensei
- Ponad rok temu
-
Treningi ekstremalne
- Ponad rok temu