Kompletość aikido... cd..
Napisano Ponad rok temu
Olej sprawę Aiki
Niektórym nawet młotem nie nakładziesz do głowy. Dobrze że został zamknięty temat, bo ludziom nastawionym z góry na krytykę i stwierdzenie że aikido jest do dupy nic nie wytłumaczysz. Ich celem poprostu było wejść na nasze forum i namieszać bo z jakiegoś powodu kolo jeden z drugim nas i aikido nie lubi, na pochybel ignorancji i głupocie.
hmm.. nie drzwiami to oknem :-)))
no .. jest w tym coś.. ale poza tym,że nie byla to już dyskusja merytorczyna to robilo sie śmiesznie.
jasne i naturalne jest ,ze nie naszym zadanie jest przekonanie kogos by zaczął chodzic na aikido. To nie jest marketing netowy.
miałem nadzieje na sensowną merytowyczną dyskusję a nie na wymine złośliwości. Moge sie dziwic pewnym rzeczom : czytenie wybiórcze naszych wypowiedzi ,podejmowanie arbitralnych decyzji itp..
Aiki
PS
na pohybel heblom :-))))))
Napisano Ponad rok temu
Jezeli powiem ,ze nazywam sie Jan Kowalski to powiesz ok.. sprawdze w Urzedzie podatkowym???
to Waldek G:
"troche sie zagalopowalem, przepraszam. " oki nic sie nie stalo :-))
To Dakhar :
"No nareszcie coś dotarło, przedstawiłem swoje stanowisko, zabrałem głos w dyskusji jako człowiek z poza środowiska Aikido, który miał z nim styczność." - hmm to jakbyś jadł makaron i powiedział,że wiesz wszystko o kuchni włoskiej ( choć makaron wynaleźli chinczycy)
Podstawowe zalety to :
1.Logika.
- aikido jest bardzo logiczne
2.Techniki, przetestowane w turniejach wolnej walki , ciągle ewoloujące.
- turnieje nie sa miarodajne, jezeli walka jest ograniczona regulaminem (sport) to nie można tego porównać do aikido. To jak porównywać hmm..
jazde w ruchu miejskim a Formułe I
3.Łatwość przyswajania wiedzy technicznej, wyrażająca sie w odpowiednio szybkim przyswajaniu tej wiedzy z aplikacją do rzeczywistych zastosowań.
Nie kumam.. moze jakies wykresy masz na mysli? albo inne hece? łatwośc w przyswajaniu wiedz? Hmm.. no jak ktos ma z tym problem to mu żaden system i sport walki nie pomoże .
To Goniah:
" to Dakhr podsumowuje Twoje uwagi o o tym, że wg Twoich doświadczeń aikido jest do dupy" ???!!!!!! gzie ja coś takiego napisałem ?????
To Taisho:
"Musisz być bardzo nieszczęśliwy. Taki buntownik bez powodu." - on ma powod. Jest zafascynowany- To proste, i trudno mieć do niego pretensje ,ze jest jaki jest. Do pewnego poziomu tolerancji dochodzi sie z wiekiem.
Aiki
nie drzwiami to oknem.. ( nie myl z windows )
Napisano Ponad rok temu
czyli Poznan, Peplinskich 12
Tylko pamietaj ze ten temat najbardziej kreci malolatów, wiec to sliski grunt )))
Napisano Ponad rok temu
Aiki
Napisano Ponad rok temu
nie widziałeś że temat został zamknięty przez szczepana? po chuj to ciągniesz?
Napisano Ponad rok temu
/ignore fajter na nastepne posty
Aiki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Moja stronka
- Ponad rok temu
-
Syndrom czarnego pasa
- Ponad rok temu
-
Czy Aikido to jest kompletny system walki?
- Ponad rok temu
-
O`sensei
- Ponad rok temu
-
Treningi ekstremalne
- Ponad rok temu
-
LETNI OBÓZ AIKIDO PHILIPPE ORBAN 5 DAN - 17-22 sierpień 2002
- Ponad rok temu
-
Techniki i techniki