![:oops:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/oops.gif)
A wy jakie macie wspomnienia na ten temat?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś ( I klasa podstawówki) chciałem być jak Bruce Lee (cały czas chce) . Postanowiłem się zapisac na karate. Ale był jeden problem - trzebabyło rozbić szklaną kulę gołą stopą przestraszony . Tak mi chyba ktoś powiedział
. Musiałem czekać aż podrosnę.
A wy jakie macie wspomnienia na ten temat?
Napisano Ponad rok temu
Daaawno, daaawno temu, jeszcze przed "Wejsciem smoka" bylo karate i jiu-jitsu w odcinkach w "Żołnierzu Polskim" a w komiksach z "Kapitanem Żbikiem" judo. Zbierałem, wklejałem do jakiegoś zeszyciku i usiłowałem praktykować z kumplami. Na szczeście techniki K.Kondratowicza są bezpieczne dla tori i ukenikt z was nie był dzieckiem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Daaawno, daaawno temu, jeszcze przed "Wejsciem smoka" bylo karate i jiu-jitsu w odcinkach w "Żołnierzu Polskim"
Napisano Ponad rok temu
Wiesz, ja wtedy do podstawówki chodziłem, i to do młodszych klas.Skleroza.a to na pewno było jiu-jitsu czy ju-jitsu
![]()
To jest różnica.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po raz pierwszy zaitrygowały mnie SW jak przeglądałam książeczkę z Bolkiem i Lolkiem prezentującymi różne dyscypliny sportu, jeden z rozdziałów był poświęcony Judo, bohatreowie ubrani w piżamki wisieli w powierzu przybierając dziwne pozy, - też tak chciałam
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu