Drugi moderator
Napisano Ponad rok temu
Postaram sie ze swojej strony zrobic wszystko co bedzie w mojej mocy zeby dzial karate byl coraz lepszy i ciekawszy :grin: Dzieki Mariusz za zaufanie jakim mnie obdarzyles :grin:
Pozdrawiam
Piotrek
PS. Wladza deprawuje :wink:
Napisano Ponad rok temu
A szczerze mówiąc to cieszę się, że Forum karate przewodzą ludzie tak zbliżeni do mnie stylowo
Napisano Ponad rok temu
Dzieki :grin:Gratuluje i pozdrawiam.
A szczerze mówiąc to cieszę się, że Forum karate przewodzą ludzie tak zbliżeni do mnie stylowo
A my jestesmy nawet sasiadami:-) W koncu Swidnica nie jest daleko:-)
Kiedys bedziemy musieli wejsc na Sleze i wypic piwko:-)
Pozdrawiam
Piotrek
Napisano Ponad rok temu
Proszę mi tu nie tworzyć jakichś frakcjiGratuluje i pozdrawiam.
Ja jestem bezstylowy i podoba mi się to :wink:
Napisano Ponad rok temu
WIELKI BRAT JEST POD WRAŻENIEM papierosJa jestem bezstylowy i podoba mi się to :wink:
Napisano Ponad rok temu
Sławek - co to znaczy bezstylowy ? Kiedyś też miałem taki okres, ale mi się pozmieniało.
Napisano Ponad rok temu
Podobno na Ślęży jest największe skupisko kleszczy w Polsce (nie mylić z leszczami) :grin:Piotrek - ja nie pijam piwka, bo w moim wieku mi brzuch za szybko rośnie. Ale na Ślęze możemy się wdrapać, co do tego nie mam wątpliwości
Sam nie wiem. Po prostu jest teraz taki okres zmian w klubie i nie wiem, jak nazwać to co ćwiczę. Więc ćwiczę po prostu karate :grin:Sławek - co to znaczy bezstylowy ? Kiedyś też miałem taki okres, ale mi się pozmieniało.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na kleszcze najlepsze są duszenia, a klubu nie zamierzam zmieniać, bo zmiany są "na lepsze" i mi się podoba.Z kleszczami to sobie poradzimy, a na zmiany w klubie proponuję zmienić klub
Napisano Ponad rok temu
A tak off topic to widze ze nie tylko ja w pracy siedze na necie jak nie ma szefa
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rzut vs podcięcie
- Ponad rok temu
-
ile dziennie treningów?
- Ponad rok temu
-
Uderzanie czy mocowanie?
- Ponad rok temu
-
Jeśli nie Sumo, to co?
- Ponad rok temu
-
kto rządzi klubami w polsce?
- Ponad rok temu
-
jak mam utwardzac?
- Ponad rok temu
-
wojny czy treningi?
- Ponad rok temu
-
Rozciąganie na maxa - komu to potrzebne?
- Ponad rok temu
-
uderzenia piescia
- Ponad rok temu
-
Jak się kopie w różnych MA?
- Ponad rok temu