Ale za to jest free staż w moim pięknym mieście. Pójdę zobaczyć jak naturalnie ukręcić woraEhhh - hehehe - to jest piękna sprawa . Zawsze się nabijam z tych różnych tekstów reklamowych kravki... Nie należy się za bardzo nimi sugerować... Naturalny odruch - cie choroba - kop w jaja, uderzenie z główki i łokieć. Naturalny odruch - obrona 360', naturalny odruch - wbicie palców w oczy- no po prostu sama natura. :wink:
A żeby się zrobiło jeszcze śmieszniej na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] są reklamowane walki MMA...
Dobre KO (po instynktownym uderzeniu) i też - ja u"góry", ty na dole. Uszkodzony. Słaby argument. 8)Więc instynktowne jest u ludzi przewrócenie oponenta (to wszystko wynika z podświadomości-ja u góry "szef",ty na dole "....", lub na przykładzie sprzeczki prowadzącej do bójki często człowiek odpycha drugiego-opuść moje terytorium).
Tak samo z tym odpychaniem. Odpychanie jest bliższe uderzaniu niż chwytaniu (jakkolwiek dziwnie to brzmi). Jak chcesz, żeby ktoś "opuścił twoje terytorium" to przecież go nie chwytasz!
A to - to już fraza miesiącaTo że uderzamy to atrybut inteligencji która podpowiada najlepsze możliwośći zniszczenia przeciwnika.