Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Karolski napisał
nie wiem jak wygląda sprawa z BJJ. Czy podpinacie się pod Polski Związek Ju-Jitsu,
Napisano Ponad rok temu
budo_Karolski napisał
Poczytaj też wątek [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].Zainteresowała mnie ostatnio kwestia zrzeszania sportów walki w obrębie związków sportowych.Jakie są plusy i minusy objęcia dyscypliny patronatem związku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Roslon napisał
Jesli klub to taki, który jest cos w stanie zrobić dobrego dla SW, a nie ośmieszający to środowisko...
budo_Roslon napisał
BJJ to efemeryda... kilka klubów nie liczących się w właściwie w świecie polskich SW
budo_Roslon napisał
Jeśli organizacja to licząca się w życiu społecznym...
Tak trudno to zrozumieć?
budo_Roslon napisał
To że ktoś głośno krzyczy, że jest super nie oznacza, ze ktoś na te krzyki zwraca uwagę...
Przypomina to ujadanie ratlerka na konia przy wozie... każdy sobie z tego g.. robi...
Napisano Ponad rok temu
budo_Karolski napisał
Bjj w Polsce jest na etapie "tworzenia struktur" oznacza to że nie ma jeszcze żadnej organizacji tego typu. Myślę że do końca roku się to powinno zmienić.Bardzo bym prosił o odpowiedź dotyczącą sytuacji BJJ (chyba nie poruszyłem zbyt drażliwego tematu).
Napisano Ponad rok temu
budo_Roslon napisał
Roslon na razie nic Ci nie powiem bo muszę się spotkać z kilkoma osobami. Związek raczej odpada.Zakładacie związek?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu