Związki sportowe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziennik Ustaw 01.81.889 z dnia 2001.10.06
ze zmianami
Dz.U.01.102.1115
Przerabialiśmy to juz częściowo na forum Jiu-Jitsu
R.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem jak wygląda sprawa z BJJ. Czy podpinacie się pod Polski Związek Ju-Jitsu,
jak na razie nik z BJJ nie nalezy do PZJJ
nawet chyba nie ma jak na razie zadnej oficjalnej organizacji np. Stowarzyszenia BJJ - ale tu niech sie wypowiedza ludzie z BJJ
Pozdrawiam
martius
Napisano Ponad rok temu
Poczytaj też wątek [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].Zainteresowała mnie ostatnio kwestia zrzeszania sportów walki w obrębie związków sportowych.Jakie są plusy i minusy objęcia dyscypliny patronatem związku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BJJ to efemeryda... kilka klubów nie liczących się w właściwie w świecie polskich SW
Jeśliby stworzyli organizację i znaleźli środki na jej działalność może wtedy ktoś by się z głosami BJJ liczył, a tak?
Za kilka lat będzie można dopiero coś powiedzieć sensownego o organizacjach BJJ.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli organizacja to licząca się w życiu społecznym...
Tak trudno to zrozumieć?
To że ktoś głośno krzyczy, że jest super nie oznacza, ze ktoś na te krzyki zwraca uwagę...
Przypomina to ujadanie ratlerka na konia przy wozie... każdy sobie z tego g.. robi...
dawno temu wymyslono taki termin "praca u podstaw" tylko mało kto zauważa, jakie to mądre podejście...
R.
Napisano Ponad rok temu
Jesli klub to taki, który jest cos w stanie zrobić dobrego dla SW, a nie ośmieszający to środowisko...
czyli? Podobnym kryterium jest, ze maja byc fajne . Tylko co to znaczy?
BJJ to efemeryda... kilka klubów nie liczących się w właściwie w świecie polskich SW
Czy rzeczywiscie kluby bjj nie licza sie w Polsce? To o co tyle halasu?
I sprecyzuj co znaczy "licza sie".
Jeśli organizacja to licząca się w życiu społecznym...
Tak trudno to zrozumieć?
Ja w ogole tego nie rozumiem. Jak mozesz to podaj jakakolwiek organizacje np ju jitsu "liczaca sie w zyciu spolecznym".
To że ktoś głośno krzyczy, że jest super nie oznacza, ze ktoś na te krzyki zwraca uwagę...
Przypomina to ujadanie ratlerka na konia przy wozie... każdy sobie z tego g.. robi...
Problem w tym, ze to nie ujadanie ratlerka. Nawet Pan Jozwiak napisal ksiazke Kombat skuteczna samoobrona a w srodku wiekszosc to zawodnicy valetudo i rodzina gracie.
Ponadto chyba wiele osob bardzo sie przestraszylo tego ratlerka
Napisano Ponad rok temu
Bjj w Polsce jest na etapie "tworzenia struktur" oznacza to że nie ma jeszcze żadnej organizacji tego typu. Myślę że do końca roku się to powinno zmienić.Bardzo bym prosił o odpowiedź dotyczącą sytuacji BJJ (chyba nie poruszyłem zbyt drażliwego tematu).
Napisano Ponad rok temu
Roslon na razie nic Ci nie powiem bo muszę się spotkać z kilkoma osobami. Związek raczej odpada.Zakładacie związek?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mario Stapel-pytanie
- Ponad rok temu
-
Zalety i wady treningu chwytów w młodym wieku ....
- Ponad rok temu
-
w czwartek ide na pierwszy trening judo :))
- Ponad rok temu
-
zawody Panamerican 2002
- Ponad rok temu
-
Bracia (?????) Nakamura.
- Ponad rok temu
-
Robaq jush nie modem...
- Ponad rok temu
-
Zapytanie zoltodzioba
- Ponad rok temu
-
Czy jest gdzies w poblizu zabrza klyb bjj lub sambo?
- Ponad rok temu
-
LOGO!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
GG
- Ponad rok temu