Jak często trenujemy ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W zwiazku z tym, ze jestescie specami od technik noznych, czy mozecie mi podac dobra sposoby na zwiekszenie gibkosci, jak sie skutecznie rozciagac. Z gory Wielkie dzieki za wszelki sugestie. Pozdrowienia od Krawerow!
Napisano Ponad rok temu
Może będzie to niepopularne, co napiszę, ale proponuję jogę.Czolem Karatecy!
W zwiazku z tym, ze jestescie specami od technik noznych, czy mozecie mi podac dobra sposoby na zwiekszenie gibkosci, jak sie skutecznie rozciagac. Z gory Wielkie dzieki za wszelki sugestie. Pozdrowienia od Krawerow!
Napisano Ponad rok temu
Cóż, praca i rodzina dość skutecznie blokuje samorealizację w sztukach walki. Ale myślę, że właśnie to należy doceniać, że pomimo obciążeń udaje nam się dodatkowo spełniać w sztukach walki
Chyba przyślę do Ciebie moją żonę żebyś wytłumaczył jej że powinna być z Nas dumna a Ty przyślij Swoją Żonę/Dziewczynę :wink:
Napisano Ponad rok temu
A poza tym żony nie pożyczam
Napisano Ponad rok temu
Kamikaze trenujesz może u s.Wilento?
trenujesz... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Kamikaze trenujesz może u s.Wilento?
trenujesz... :wink:
To dzięki niemu przekonałem się, że tak naprawdę karate jest jedno
dobry trener, masz szczęście, jak będę w Toruniu to postaram się do Was zajrzeć
Napisano Ponad rok temu
Cóż, praca i rodzina dość skutecznie blokuje samorealizację w sztukach walki. Ale myślę, że właśnie to należy doceniać, że pomimo obciążeń udaje nam się dodatkowo spełniać w sztukach walki
Staram się ćwiczyć regularnie 3 razy w tygodniu techniki, w tym czesto staram sie ustawiac profil na bardziej wytrzymalosciowy, albo na bardziej techniczny, albo na bardziej szybkosciowy, itp. na koniec treningu obowiazkowo standardowy zestaw silowy: brzuch, nogi, rece. Tu zauwazylem, ze niestety nie za dobrze sie komponuje sie (u mnie) taki zestaw, bo z cwiczen silowych jakos niewiele sily mi przybywa. Zaplanowalem wiec jeden prosty trening silowy w tygodniu (czyli czwarty) i zobaczymy za jakis czas. Cwicze tylko potrzebne grupy miesniowe - czyli np. unoszenie nog (ale nie kopanie!), techniki reczne z obciazeniem, itp.
Prócz tego staram sie wykorzystac kazda wolna chwile, chocby jakies 15 do 30 min na powtarzenie jednej wybranej techniki, albo powtarzanie z utwardzaniem - np. uderzam w taka deske sosenkowa - niebyt mocno, ale dokladnie i wiecej powtorzen.
Oprocz tego rozumiem Jarka, czas, czas, i jeszcze raz czas... bo chęci to nie problem .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zawody dla dzieci i młodzieży
- Ponad rok temu
-
Nasze ulubione techniki w walce
- Ponad rok temu
-
Techniki ktore trenujemy a nam sie nie przydaja
- Ponad rok temu