Na bosaka na macie czy w butach ?
Napisano Ponad rok temu
Co do grzybicy i innych takich -jeśli ćwiczy się na boso to każdy normalny człowiek (a raczej dbający o siebie) po treningu myje nogi!
Pozdro!
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
pozdro all
Napisano Ponad rok temu
Swoja droga nie wyobrazam sobie zeby cwiczyc na macie w butach. Co innego na parkiecie. Np. tam gdzie cwicze Judo jest mala sala gdzie jest mata i duza sala z koszami etc. gdzie odbywaja sie treningi taekwondo. Z tego wzgledu, ze oni maja treningi wczesniej niz my to czasem przyjde sobie wczesniej i patrze z boku jak cwicza. U nich np. nie wyobrazam sobie cwiczenia bez butow, poniewaz podloga jak podlaga, ale gdy raz mielismy tam rozgrzewke to bedac na boska balem sie ze wejdzie mi jakas "zadra" w stope.
Co do kontuzji to jak cwicze rok ani razu mi sie nic nie przytrafilo, jedynie stopa mnie bolala od kopania w tarcze
W moim przypadku cwiczenie boso ma jeszcze taki plus, ze wrestaja mi sie paznokcie a trening bez obuwia naprawde lecznico wplywa na moje stopy. Nie wiem czemu, ale po regularnych treningach palce sie mi goja (np. palec u prawej nogi juz sie "naprawil")
Napisano Ponad rok temu
Mi by do głowy nie przyszło wejść na matę w butach. A specjalnych nigdy nie widziałem, może ktos ma zdjęcie???
Lord. buty zapasnicze. Wlasnie chce sobie kupic cos takiego:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Drogo drogo panie dziejku a powiedz Ty mi czy wiesz ile takie buciki wytrzymują aktywnego używania??
Napisano Ponad rok temu
Drogo drogo panie dziejku a powiedz Ty mi czy wiesz ile takie buciki wytrzymują aktywnego używania??
nie wiem. A Ty wiesz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Samoobrona mezczyzn
- Ponad rok temu
-
Czy sztuki walki powinny wychowywać?
- Ponad rok temu