Jaki styl chcialbys trenowac?
Napisano Ponad rok temu
Tendencyjnie stawiam Shidokan na pierwszym miejscu i niech nikomu nie przyjdzie do glowy pytac dlaczego!
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
myślę, że lepiej by było gdyby style były wypisane w kolejności alfabetycznej i wtedy Kyokushin powinno być na samej górze
Napisano Ponad rok temu
Do MRad,
myślę, że lepiej by było gdyby style były wypisane w kolejności alfabetycznej i wtedy Kyokushin powinno być na samej górze
Zaraz, zaraz... przeciez S jest przed K!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2. Osoby trenujace Kyokushin proszone sa o nieglosowanie na Kyokushin, poniewaz juz ten styl przeciez trenuja - prosze nie naginac za wszelka cene statystyki!
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie ociagnąłem się, ale jak mawia Piotrek co dwóch to nie jesden
You are dead men Za kare jak sie spotkamy bedziesz musial wykonac heian shodan Wielki brat bedzie patrzyl :wink:
Napisano Ponad rok temu
Uh-huh. Czemu dopiero teraz piszesz? Co mam kliknąć, jeśli to co ćwiczę mi odpowiada?1. Jak ktos wybiera opcje "Inny", niech napisze w celach informacyjnych jaki to styl.
2. Osoby trenujace Kyokushin proszone sa o nieglosowanie na Kyokushin, poniewaz juz ten styl przeciez trenuja - prosze nie naginac za wszelka cene statystyki!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uh-huh. Czemu dopiero teraz piszesz? Co mam kliknąć, jeśli to co ćwiczę mi odpowiada?
Aaaaa, mamy Cie!
Jak czujesz, ze to co cwiczysz jest dla ciebie OK, jestes w tym spelniony i nie chcialbys zaczac czegos innego, to po prostu nie bierzesz udzialu w ankiecie!
Ale i tak dobrze jest, Shidokan najwiecej glosow (choc tutaj)
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Piotrek już ja żadych hajanów robić nie będę.
Komisja zbiera sie z przyszlym tygodniu, ustali co z Wami dalej poczac.
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Zawsze chciałem być pilotem na lotniskowcu :wink:Aaaaa, mamy Cie!
Jak czujesz, ze to co cwiczysz jest dla ciebie OK, jestes w tym spelniony i nie chcialbys zaczac czegos innego, to po prostu nie bierzesz udzialu w ankiecie!
Pytania są tendencyjne!Ale i tak dobrze jest, Shidokan najwiecej glosow (choc tutaj)
Napisano Ponad rok temu
Piotrek już ja żadych hajanów robić nie będę.
To sie jeszcze okaze :wink: mamy swoje sposoby
Zreszta wysztko ustali komisja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niektórzy w rękawicach walczą, ale jak chcesz pobiegać to wcale nie potrzebujes shidokanu.
Napisano Ponad rok temu
Tendencyjnie stawiam Shidokan na pierwszym miejscu i niech nikomu nie przyjdzie do glowy pytac dlaczego!
Pozdrowienia,
MR.
Panowie,
Temat jest ciekawy. Jeśli kumuś by się chciało pociągnąć dalej odrobinkę, jestem bardzo ciekaw Waszych opinii nie tylko o tym, który styl jest "lepszy" i koniec, ale właśnie "dlaczego". Szczególnie interesuje mnie kiedy ktoś z Was np. uprawiał jakąś MA i wybrał inny styl - dlaczego?
Dzięki i pozdrawiam, p.
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie jednak w tym tempie do dobrego utylitarnego systemu dojdę na 2 dni przed śmiercią
Napisano Ponad rok temu
Trenowałem za młodu Shotokan, potem przez 16 lat kyokushin a teraz trenuję z zawodnikami Oyama Karate. Postawiłem na utylitarnosć systemu i pomału się rozwijam w tym kierunku.
Faktycznie jednak w tym tempie do dobrego utylitarnego systemu dojdę na 2 dni przed śmiercią
Też się zastanawiałem nad Oyama. Podoba mi się z tego względu, że faktycznie jest dość utylitarny, ale też Oyama to dość prężna organizacja i styl się rozwija. Oyama powstało, bo Kyoukushin był zbyt konserwatywny.
Mam tu małe pytanko do wszystkich: zna ktoś jakieś liczby ćwiczących poszczególne (zarejestrowane) style karate obecnie w Polsce? Ciekaw jestem jak to się zmienia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaką bronią potrafimy się posługiwać ?
- Ponad rok temu
-
Jak długo trenujemy nasze ukochane sztuki walki
- Ponad rok temu
-
Style karate które uprawiamy.
- Ponad rok temu
-
Jak robic pokazy karate
- Ponad rok temu
-
Wiwiad z Oyamą...
- Ponad rok temu
-
Samurai Warrior
- Ponad rok temu
-
Aplikacja kata
- Ponad rok temu
-
refleks
- Ponad rok temu
-
dokładność w technikach karate
- Ponad rok temu
-
Czemu trenujecie Karate i jaki styl trenujecie ?
- Ponad rok temu