![:)](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
Tendencyjnie stawiam Shidokan na pierwszym miejscu i niech nikomu nie przyjdzie do glowy pytac dlaczego!
![:D](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do MRad,
myślę, że lepiej by było gdyby style były wypisane w kolejności alfabetycznej i wtedy Kyokushin powinno być na samej górze![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie ociagnąłem się, ale jak mawia Piotrek co dwóch to nie jesden
Napisano Ponad rok temu
Uh-huh. Czemu dopiero teraz piszesz? Co mam kliknąć, jeśli to co ćwiczę mi odpowiada?1. Jak ktos wybiera opcje "Inny", niech napisze w celach informacyjnych jaki to styl.
2. Osoby trenujace Kyokushin proszone sa o nieglosowanie na Kyokushin, poniewaz juz ten styl przeciez trenuja - prosze nie naginac za wszelka cene statystyki!![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uh-huh. Czemu dopiero teraz piszesz? Co mam kliknąć, jeśli to co ćwiczę mi odpowiada?
Napisano Ponad rok temu
Piotrek już ja żadych hajanów robić nie będę.
Napisano Ponad rok temu
Zawsze chciałem być pilotem na lotniskowcu :wink:Aaaaa, mamy Cie!
![]()
Jak czujesz, ze to co cwiczysz jest dla ciebie OK, jestes w tym spelniony i nie chcialbys zaczac czegos innego, to po prostu nie bierzesz udzialu w ankiecie!
Pytania są tendencyjne!Ale i tak dobrze jest, Shidokan najwiecej glosow (choc tutaj)
![]()
Napisano Ponad rok temu
Piotrek już ja żadych hajanów robić nie będę.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niektórzy w rękawicach walczą, ale jak chcesz pobiegać to wcale nie potrzebujes shidokanu.
Napisano Ponad rok temu
Tendencyjnie stawiam Shidokan na pierwszym miejscu i niech nikomu nie przyjdzie do glowy pytac dlaczego!
![]()
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trenowałem za młodu Shotokan, potem przez 16 lat kyokushin a teraz trenuję z zawodnikami Oyama Karate. Postawiłem na utylitarnosć systemu i pomału się rozwijam w tym kierunku.
Faktycznie jednak w tym tempie do dobrego utylitarnego systemu dojdę na 2 dni przed śmiercią
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu