Polacy na MŚ w piłce nożnej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na chwilę obecną wystarczy mi, żeby polska ekipa się nie skompromitowała.... np.. tragedią byłoby gdyby przegrała 0:5 z Koreą.. co jest możliwe, wszakże Koreańczycy są gospodarzami...
Podsumowując... jestem raczej pesymistą...
PERUN
PS: A jaką zajebistą drużynę hokejową mamy :wink: .. oby w piłce nożnej nie było takich wyników.
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzije ze odrazu odopadna :twisted:
dlaczego?
Napisano Ponad rok temu
po drugie gdzie panie kadet wierzysz w cuda ???
to fakt że przy wsparcuu radia maryja i ligi poskich rodzin mozna wszystko ale nie wiem czy przypadkiem ich zdaniem to nie jest szerzenie satanizmu ( sorka jeśli kogoś uraziłem )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo adam małysz i korzeniowski nam wystarczą
to fakt że przy wsparcuu radia maryja i ligi poskich rodzin mozna wszystko ale nie wiem czy przypadkiem ich zdaniem to nie jest szerzenie satanizmu ( sorka jeśli kogoś uraziłem )
Do czego ci Korzeniowski wystarcza? Doceniam go ale kogo on teraz obchodzi?
Nie wierze w cuda. Jestem cholernym realistą.
Nie uważam że zostaną od razu mistrzami świata ale po co od razu stawiać ich na straconej pozycji? Jakie szanse dawaliście im przed eliminacjami? O ile wtedy interesowaliście sie sie naszą reprezentacją...
Napisano Ponad rok temu
bo jedyne co lubie w tej dyscyplinie to faule
bo jak ich nie ma to śpie
Napisano Ponad rok temu
W czyim wykonaniu podoba Ci sie piłka nożna? Może w wykonaniu boskiego Tottiego?
Napisano Ponad rok temu
))
ale wały z tym emblematem 0X
Napisano Ponad rok temu
w szachach
Napisano Ponad rok temu
czegosa tu nie rozumiem mi mówiłeś ostatnio że polska wygra jeden mecz i dlatego dzis kupiłeś te klapki z napisem polska
to w koncu jak ????
mowie wam ten sklad idze z dymem juz sa konflikty to juz skresla druzyne
Napisano Ponad rok temu
tak z ciekawości do kogo mówiłeś kobieto ???? ( wyjaśnienie tej kwesti znajduje sie w temacie konflikt palestyńsko-izraleskim )
))
ale wały z tym emblematem 0X
Wybacz ale osobie która cie nie zna może sie wydawać na pierwszy rzut oka ,że raczej jesteś kobietą. Nie tylko świadczyć może o tym emblemat ale i nick który także nie jest zbyt przejżysty :smilecolros:
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
...że raczej jesteś kobietą. Nie tylko świadczyć może o tym emblemat ale i nick który także nie jest zbyt przejżysty :smilecolros:
pozdrawiam
Kadet, a gdzie Twoja tolerancja dla different.... chłopak jak chce być kobietą to jego sprawa
PERUN
Napisano Ponad rok temu
eeeeeetaaam.....bo nie lubie piłki nożnej w polskim wykonaniu
bo jedyne co lubie w tej dyscyplinie to faule
bo jak ich nie ma to śpie
POLSKA....POLSKA.....POLSKA.....POLSKA....POLSKA!!!!!!!!!! -mas:
Napisano Ponad rok temu
Nasi chłopcy jadą w świat, żeby skopać tyłki paru żółtką i jankesą a tu takie teksty?! Założe sie że dwa sezony temu o Air Adamie nawet nie słyszałeś, a jeśli nawet to cie to nie interesowało. Teraz wszyscy są jego kibicami, ale jak zacznie przegrywać z Hanawaldem i spółką to ty pewnie powiesz, że wystarczy ci sam Korzeniowski. A to nie oto chodzi. Polska mistrzostwa raczej nie zdobędzie, ale mam nadzieje, że zajdą jak najdalej, a jak przegrają lecz dadzą z siebie wszystko to każdy Polak będzie mógł chodzić z podniesioną głową. Będe im kibicował bo sam udział w tej imprezie to sukces. Pamiętajcie, że kibic to 12sty zawodnik.bo adam małysz i korzeniowski nam wystarczą
NASI GÓRĄ !!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Wakacje zaplanowane mam tak, ze siedze przed TV az do upadku Polakow. Czyli, moze, ewentualnie, jakby co, do finalu.
W cuda nie wierze, ale pewnie jestem glupi bo mam matke nadzieje.
Napisano Ponad rok temu
Niezaleznie gdzie skoncza, tak i tak bede kibicowal. 8)
Napisano Ponad rok temu
dla mnie to że polak zdobył medal !! było czymś cudowny a kolor mi nie robił różnicy i uważam że Amanowi słusznie sie należał
to że zwyższka formy trwa do 2 sezonów bede dalej zadowolony jeśli dalej bedzie skakałdobrze jeśli coś wygra dobrze jeśli nie też nic sie nie stanie małysz to nie terminator . w skokach widze coś fajnego
bo wytwarza emocje
dla mnie piłka nożna w polskim to kicz i nie lubie piłki jako takiej a po tym co widze w reprezentacji to bedzie kiszka ( nie chodzi mi o 2 mecze treningowe bo to wcale nie jest odzwierciedlenie czego kolwiek )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rozstępy.
- Ponad rok temu
-
złamanie palców
- Ponad rok temu
-
Koniec z nadwagą, płaski brzuch w 60 dni
- Ponad rok temu