SEKS przed zawodami.
Napisano Ponad rok temu
Julineczek! Ty zyjesz!
Dzieki Bogu!
Hi Julineczek
Doszlismy do sprawy Roznic miedzyplciowych, ciekawe.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przed meczem finałowym w p.n w 1998r. była taka debata bo brazylijski trener sprowadził żony i dziewczyny zawodników do hotelu. Seks miał ich wyluzować przed meczem. Brazylia przegrała wtedy jak wiemy 0:3. Ale to taka mała dygresja :-)
Może wtedy troche przesadzili(szczególnie Ronaldo).
Napisano Ponad rok temu
Jak juz Zygmunt udowodnil seks zdrowym jest i krzepi ogolnie .
Broń Boże żeby Zygmuś udowadniał coś takiego...!!!
Sam od pewnego okresu swego życia nie uprawiał seksu i twierdził że temu zawdzięcza swoją dobrą formę.
Ale jezeli siem z luku strzela albo z karabinu to seks wspomaga zdolnosc do konzentracji i jest kozysttny.
A jak sie z luku strzela albo z karabinu, to juz zupelnie inna historia,
Napisano Ponad rok temu
Jednym słowem po odbyciu stosunku płciowego łatwiej się nam rozciąga. Czy zgodzicie się ze mną?
Trudno powiedziec, nam sie chyba nie rozciaga Ale na 100% wiotczeje i opada :wink:
Napisano Ponad rok temu
A mi sie po seksie zyc odechciewa taki jakis zmarnowany jestem
Drogi Sidd seks sie robi we dwoje, we dwoje, a nie samotnie .
To nie kata .
Prostujacy drogi - Julineczek.
Napisano Ponad rok temu
Serio?Trudno powiedziec, nam sie chyba nie rozciaga Ale na 100% wiotczeje i opada
Ja sie z tym nie spotkalam
Napisano Ponad rok temu
No niezle niezle ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przed zawodami ???, a ktos tu mowil coś o zawodach ???
8O Albo za głupi jestem, żeby sqmać dowcip, albo ktoś tu ma IQ Forresta Gumpa :wink:
Temat radzę przeczytać 8)
Pozdrawiam i przepraszam za nieprzyzwoitą złośliwość...
Napisano Ponad rok temu
8O Albo za głupi jestem, albo ktoś tu ma IQ Forresta Gumpa :wink:
Ależ jedno nie przeczeczy drugiemu
Po prostu wszyscy mówią o seksie bardziej niż o zawodach, a niektórzy po prostu pieprzą na forum patrz:
8O :wink:
Napisano Ponad rok temu
temat jest sliski.. i nie moge sie wypowieziec jako praktyk , bo nie startowalem w zawodach MA. Tylko innych.
I jakos nie zaobserwowalem ani zwyżki , ani obnizki formy. Generalnie chodzi o utrzymanie rytmu. Moze o niezaklocanie go.
Nigdy nie bylem w rezimie treniengowym inny niz narzucony przez samego siebie, wiec jakos jest mi obce skoszarowanie zawodnikow, godziny policyjne itd.. Moze problem tkwi opdowiedzialnosci zawodnika i zaufaniu trenera do zawodnika, ze ten sie nie upije i nie pojdzie w tango ?
Zawsze traktowalem treniegi jako prace ,czy to MA czy cos innego.. i co w tym zlego ,ze po pracy ide do lozka ze swoja dziewczyna? Sadze,ze jakiekolwiek zakazy dzialaja jedynie ujemnie..
Napisano Ponad rok temu
jak ty autem jeździsz..???Sadze,ze jakiekolwiek zakazy dzialaja jedynie ujemnie..
Napisano Ponad rok temu
Serio?Trudno powiedziec, nam sie chyba nie rozciaga Ale na 100% wiotczeje i opada
Ja sie z tym nie spotkalam
rotfl
Znaczy nigdy nie probowalas?
Czy on mogl i mogl i nic nie wiotczalo?
A
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MA, MA , MA :-)sally chodze na piechote bo zdrowiej.. a tak BTW topick.. co to ma wspolnego ?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
5 następnych tematów
-
Uchwyt kopiącej nogi + dźwignia
- Ponad rok temu
-
Badanie psychologiczne
- Ponad rok temu
-
Głębokie oddychanie -Matt Furley