aikido korenspondencyjnie
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio wpadla mi w rece broszurka niejakiej firmy ESKK. Posrod przeroznych kursow jezykowych widnieje oferta: wschodnie sztuki walki, taekwondo. Pomimo iz oferta zawiera glownie propozycje nauki taekwondo to chcialem ten temat tu poruszyc. co ogolnie myslicie na ten temat? kurs trwa 20 miesiecy, 40 zl/m-c. czy to nie jest jawne naciaganie i czy nie przydaloby sie tego jakos naglosnic.
PS: moze pogadam z moim Senseiem o takim kursiku: Aikido Nishio - zostan mistrzem w weekend? :grin:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam!
Ostatnio wpadla mi w rece broszurka niejakiej firmy ESKK. Posrod przeroznych kursow jezykowych widnieje oferta: wschodnie sztuki walki, taekwondo. Pomimo iz oferta zawiera glownie propozycje nauki taekwondo to chcialem ten temat tu poruszyc. co ogolnie myslicie na ten temat? kurs trwa 20 miesiecy, 40 zl/m-c. czy to nie jest jawne naciaganie i czy nie przydaloby sie tego jakos naglosnic.
PS: moze pogadam z moim Senseiem o takim kursiku: Aikido Nishio - zostan mistrzem w weekend? :grin:
coraz wiecej bedzie takiego badziewia. Chyba nie ma na to rady, wszedzie na swiecie sie to pleni. I co gorsza zawsze znajda frajerow
Napisano Ponad rok temu
I tego nic nie zmieni,a taka osoba kiedys sie natnie i sama przekona ze nic taki kurs jej nie dal....a to moze bolec
Napisano Ponad rok temu
a tak poważnie to ja nie widze aikido bez treningów
"trzeba rzucac i być rzucanym przez lata..." - jak napisał pan Miłkowski w swojej książce "aikido - sztuka walki dla dżentelmenów
z tym się zgadzam, nie ma nauki bez czucia przeciwnika i kontaktu z nim.
Nio to chyba tyle.
ps. a może zrobiy taki kursik - jakl to mówił Ferdynand Kiepski "ale kasy natrzepiemy synuś"
Napisano Ponad rok temu
a ja na samą myśl przestraszony przestraszony przestraszony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I nawet się zgodze.
Napisano Ponad rok temu
W rzadnym wypadku, po co odzielny dział, padają tu czasem pytania wskazujące na wielką potrzebę publikacji właśnie tutaj, samouczków, kompendiów wiedzy na tematy aikidowe, gotowych recept i podsumowań z wnioskami jak być najlepszym. Odnoszę wręcz wrażenie, że to byłby niezły biznesik :? ...Chociaż dla takich rzeczy trzeba założyć inny dział .
Napisano Ponad rok temu
Wyobraziłem sobie jak wygląda egzamin "korespondencyjny" i już mi się podoba :rofl:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Aiki - gadżety
- Ponad rok temu
-
Oporujacy uke
- Ponad rok temu
-
Akido na slasku
- Ponad rok temu