Co by rozruszać trochę podforum karate, rzucę nowy temat.
Czy jeździcie na seminaria, a jeśli tak, to czy również na te prowadzone przez osoby z innych stylów karate?
Czego oczekujecie po takich seminariach? Poszerzenia "horyzontów", wyrobienia sobie zdania na temat danego mistrza, czy macie po prostu ochotę poćwiczyć coś przydatnego dla waszego karate?
Seminaria - gdzie jeździć, czego szukać?
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: Seminaria - gdzie jeździć, czego szukać?
Zawsze oczekuje tego samego: poznania nowych wartościowych ludzi i tego że się czegoś nauczę. A jak się nie nauczę niczego nowego to i poznanie ludzi mi zazwyczaj nie pomaga.
Akurat należę to takich, którzy wciąż kogoś poznają i gdzieś tam jeżdżą trenować i powiem tylko jedno. Pomijając już moją własną - wstępną selekcję mniej niż połowa seminariów i ludzi zasługuje aby w nich uczestniczyć / ich poznać. W efekcie więcej niż połowa to ściemniacze niestety.
Akurat należę to takich, którzy wciąż kogoś poznają i gdzieś tam jeżdżą trenować i powiem tylko jedno. Pomijając już moją własną - wstępną selekcję mniej niż połowa seminariów i ludzi zasługuje aby w nich uczestniczyć / ich poznać. W efekcie więcej niż połowa to ściemniacze niestety.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
walka bronia w karate
- Ponad rok temu
-
Credo Wojownika
- Ponad rok temu
-
Co wy ..... wiecie o twardosci:-)
- Ponad rok temu
-
oyama i taekwondo
- Ponad rok temu
-
1998 K-1 Dream Tournament - Karate vs. Kickboxing
- Ponad rok temu
-
Kto jest najlepszym polskim zawodnikiem shidokan?
- Ponad rok temu
-
OMOTE NAGE (Front Throw)
- Ponad rok temu
-
Początki karate w Europie
- Ponad rok temu
-
Zyczenia Wielkanocne
- Ponad rok temu
-
Mistrzowie