Saku vs Royler
Napisano Ponad rok temu
pozdra dla all
Napisano Ponad rok temu
Zauważyłeś jaką dźwignię mu założył i w jakiej był pozycji?Oglądałem dzisiaj Pride 8 i zastanawiam się dlaczego sędzia przerwał walkę, przecież Royler nie klepał i raczej nie wyglądało żeby miał zamiar?
pozdra dla all
btw: zobacz jego wygrane i przegrane w pride:
Pride 17: Kazushi Sakuraba Vs Vanderlei Silva LOSE
Pride 15: Kazushi Sakuraba Vs Quinton Jackson WINS
Pride 13: Kazushi Sakuraba Vs Vanderlei Silva LOSE
Pride 12: Kazushi Sakuraba Vs Ryan Gracie WINS
Pride 11: Kazushi Sakuraba Vs Shannon Ritch WINS
Pride 10: Kazushi Sakuraba Vs Renzo Gracie WINS
Pride2000 Final:
2°Match - Kazushi Sakuraba Vs Royce Gracie WINS
Pride2000 Final:
6°Match - Kazushi Sakuraba Vs Igor Vovchanchin LOSE
Pride2000 Opening:
Kazushi Sakuraba Vs Guy Mezger WINS
Pride 8: Kazushi Sakuraba Vs Royler Gracie WINS
Pride 7: Kazushi Sakuraba Vs Anthony Macias WINS
Pride 6: Kazushi Sakuraba Vs Ebenezer Braga WINS
Pride 5: Kazushi Sakuraba Vs Vitor Belfort WINS
Pride 4: Kazushi Sakuraba Vs Allan Goes DRAW
Pride 3: Kazushi Sakuraba Vs Carlos Newton WINS
Pride 2: Kazushi Sakuraba Vs Vernon White WINS
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam all
Napisano Ponad rok temu
Absolutnie nic, po prostu przy temacie saku wrzuciłem przy okazji jego wyniki w pride, nie wszyscy o nich wiedzą. Takie dodatkowe info.Zauważyłem! I co do tego czy sędzia przerywa walki mają rekordy zawodników???
Co do przerwania walki, przecież royler nie mógł nic zrobić, leżeli by tak kilka dni aż by mu w końcu zgniła ręka od wyłamania :wink:
Napisano Ponad rok temu
Co do przerwania walki, przecież royler nie mógł nic zrobić, leżeli by tak kilka dni aż by mu w końcu zgniła ręka od wyłamania :wink:
Wyczytałem na SFD, że to lekarz kazał sędziemu przerwać walkę a potem się tego wyparł. Podobno walka miała być anulowana.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Royler przegral dzwignia na reke i nikt tego nie zmieni, ogladales film to wiesz, royler byl w beznadziejnej sytuacji, nawet jakby nie przerwali to by tak leżał i wrzeszczal z bólu gdy sakuraba wyłamywał by mu bark.Wyczytałem na SFD, że to lekarz kazał sędziemu przerwać walkę a potem się tego wyparł. Podobno walka miała być anulowana.
pozdrawiam
Nie wiem dlaczego mieliby anulować walkę? dlatego ze pierwszy raz gracie wtopił? trochę śmieszne podejście. Mamy film i sami możemy ocenić, a na filmie widać wyrażnie przegraną roylera, niestety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Duma nie pozwalała mu odklepać i krzyczeć w końcu to gracie, niepokonani, aż tu nagle jeden z nich zostaje "złamany".Nie mówie wcale, że ta walka powinna być anulowana tylko napisałem co wyczytałem. I również nie wydaje mi się żeby była jakakolwiek szansa wyjścia z tej dźwigni. chciałbym zobaczyć jak by się to potoczyło dalej bo jakoś saku nie mógł mu do końca wyciągnąć. Jestem ciekaw czy royler dałby sobie złamać ręke czy by klepnął wkoncu!?
Sądzę że saku nie wyciągał już więcej tylko trzymał i tak royler nie mógł nic zrobić.
Napisano Ponad rok temu
Mam jeszcze takie male pytanko, na tym clipie z walki Sakuraby z Garcie ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]) w 3/4 klipu byl taki motyw... "koniec" i zaraz "czy na pewno"... zastanawia mnie kto to byl poza ringiem i czy przygotowuje sie do walki z Sakuraba..? Czy myslicie ze dojdzie do walki pomiedzy nim a Sakuraba? On jestem dobrym fighterem czy ejszcze dluga droga przed nim??
pozdrawiam i z gory dzieki za info
Napisano Ponad rok temu
Chociaz nie cwicze BJJ jestem cichym fanem rodzinki Garcie i bardzo mi przykro ze Royler przegral. Zauwazylem (z tego co Fiodor wrzucil)ze wszyscy Garcie przegrali z Sakuraba...
Po pierwsze Gracie a nie Garcie, po drugie nie pokonał wszystkich Jest ich jeszcze kilku
Mam jeszcze takie male pytanko, na tym clipie z walki Sakuraby z Garcie ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]) w 3/4 klipu byl taki motyw... "koniec" i zaraz "czy na pewno"... zastanawia mnie kto to byl poza ringiem i czy przygotowuje sie do walki z Sakuraba..? Czy myslicie ze dojdzie do walki pomiedzy nim a Sakuraba? On jestem dobrym fighterem czy ejszcze dluga droga przed nim??
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Napisz jaśniej o co Ci chodzi
A co do opisu walki to ściągnij sobie ją z dc++
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czesc, jeszcze raczkuje w temacie turnieji itd. ale bardzo mnie ciekawi przebieg walki Roylera i Sakuraby, gdzie moglbym znalezc opis? Chociaz nie cwicze BJJ jestem cichym fanem rodzinki Garcie i bardzo mi przykro ze Royler przegral. Zauwazylem (z tego co Fiodor wrzucil)ze wszyscy Garcie przegrali z Sakuraba...
pozdrawiam i z gory dzieki za info
Ten gosc w tle to Rickson Gracie, co tu duzo psac chyba kazdy wie ze do walki miedzy nim a Sakuraba nie dojdzie, a kto to dokladnie jest , poszukaj wszedzie o nim pelno:)
Napisano Ponad rok temu
Prosze Cie bardzo, przeczytaj jego "record" i wyciagnij wnioski czy jest dobry
http://www.forum-kul...showtopic=57623
Napisano Ponad rok temu
pozdrawionka
Napisano Ponad rok temu
Ten gosc w tle to Rickson Gracie, co tu duzo psac chyba kazdy wie ze do walki miedzy nim a Sakuraba nie dojdzie, a kto to dokladnie jest , poszukaj wszedzie o nim pelno:)
Heh no imponujacy dorobek... WOW !!! 8O 8O ja za bardzo nie wiem dlaczego mialby nie walczyc ale domyslam sie ze...
a) nie te lata >> ma juz 45lat
w razie przegranej stracilby wszystko, a tak jest legenda
c) narazie nic mi nie przychodzi wiecej do glowy...
mam racje czy sie myle?
Reasumujac jezeli Rickson nie bedzie walczyl z Sakuraba, to czy jest ktos jeszcze w kolejce z rodu Gracie ? Czy tez moze ktorys z pokonancyh bedzie staral sie o rewanz?
pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Nie mówie wcale, że ta walka powinna być anulowana tylko napisałem co wyczytałem. I również nie wydaje mi się żeby była jakakolwiek szansa wyjścia z tej dźwigni. chciałbym zobaczyć jak by się to potoczyło dalej bo jakoś saku nie mógł mu do końca wyciągnąć. Jestem ciekaw czy royler dałby sobie złamać ręke czy by klepnął wkoncu!?
ale czym mial klepac?
z tego co widze na tym zdjeciu ( nie mam filmu) to nie mial czym klepac
Napisano Ponad rok temu
a ogladaliscie walke royca vs. sakuraba w pewnym momencie royce trzyma sakuraba w gilotynie i ten jakby klepie czy tylko mi sie zdaje, a moze klpeie na zasadzie dowcipu,zeby podku***ic royca??
Napisano Ponad rok temu
co do walki rickosna mysle ze chodzi takze o ewentualne honorarium dla niego za walke poza tym kto chcialby ryzkowac utarte wszystkiego, wiek tez jest znaczacym czynnikiem.
a ogladaliscie walke royca vs. sakuraba w pewnym momencie royce trzyma sakuraba w gilotynie i ten jakby klepie czy tylko mi sie zdaje, a moze klpeie na zasadzie dowcipu,zeby podku***ic royca??
mysle ze nie bylo mu do smiechu (nikomu rozsadnemu nie bylo by do smiechu)
podobno Royce nie czul tego ( a sedzia nie widzial)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"W hołdzie tym którym się nie powiodło..."
- Ponad rok temu
-
turnieje k1
- Ponad rok temu
-
Boks + Zapasy vs BJJ
- Ponad rok temu