Problemy z uszami
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ktoś się spotkał z tym modelem. Używałem Asics oldschoola, ale odpinający się klips pod szyją doprowadzam nie do szału, muszę kupić coś na klasyczny rzep.
Venum wygląda solidniej niż asicsy, nawet w porównaniu z wyższymi modelami. Proszę o opinie, czy zsuwa się, jak dobrą ochronę daje i jak głębokie są muszle.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedno ucho z kalafiorem na początku swojej drogi w bjj miałem wyleczone przez panów doktorów, co oznaczało przerwę w ćwiczeniu. Drugie leczyłem sposobami domowymi. To pierwsze wygląda znacznie lepiej i dodatkowo nie robią się na nim ponowne kalafiory, drugie nie jest takie ładne i kalafiory wracają czasami, niestety. W każdym razie kalafiory w karierze zawodowej (za wyjątkiem UFC) nie pomagają.
Napisano Ponad rok temu
No ale są lekarze i lekarze więc jak pisałem wyżej różnie to bywa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do samego drenażu to można w domku zaleczyć kalafiorka, na pewno nie będzie ucho takie piękne / brzydkie ( niepotrzebne skreślić ) jak przed ale wiele skatowanych przez lekarzy wygląda tak samo lub bardziej źle / dobrze ( niepotrzebne skreślić )....
Osobiście kilkunastoma strzykawkami doprowadziłem własne ucho do używalnej płaskości ......jeden warunek niestety należy albo trenować w słuchawkach, albo zrobić przerwę, jeżeli ściągamy kalafka i co dzień wyrywamy głowę z gilotyny nie ma to żadnego sensu
Napisano Ponad rok temu
Inne pytanie dotyczy ochraniacza; czy zdarzyło się komuś nabawić kalafiora w ochraniaczu?
Napisano Ponad rok temu
Teraz : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ja kiedys walczylem tylko w ochraniaczu, teraz tylko bez. Kalafiorow nie mam, tylko uszy coraz bardziej "rozklepane" (mam bardzo miekkie i formowalne uszyska i to pewnie dlatego). Po czasie stwierdzam, ze posiniaczone uszy ialem chyba czesciej w ochraniaczu niz bez.Inne pytanie dotyczy ochraniacza; czy zdarzyło się komuś nabawić kalafiora w ochraniaczu?
Napisano Ponad rok temu
Znacie jakieś sytuacje, kiedy ktoś miał problemy natury społecznej przez uszy?
dziewczyny nie komentowały tego nigdy, ale niedawno wyciągnąłem od jednej niemal siłą stwierdzenie, że sądziła, że mam tak od urodzenia. czyli niska świadomość społeczna istnienia kalafiorów
natomiast bramka w klubach często zagaduje a nawet wpuszcza za free
Napisano Ponad rok temu
dziewczyny nie komentowały tego nigdy, ale niedawno wyciągnąłem od jednej niemal siłą stwierdzenie, że sądziła, że mam tak od urodzenia. czyli niska świadomość społeczna istnienia kalafiorów
natomiast bramka w klubach często zagaduje a nawet wpuszcza za free
Z takimi kalafiorami jakie Ty masz to się nie dziwie, że Cię za free wpuszczają
Napisano Ponad rok temu
Glupio ludzie patrza sie na miescie na uszy i w szkole tak samo czuc ten wzrok na sobie to nie jest fajne. Nauczyciele tez pytali o co chodzi Laski jednym sie to podoba drugim nie chociaz prawda taka ze leca na to;d
Napisano Ponad rok temu
A co do lekarzy i "specjalistów" to nei mam najlepszego zdania. Połowicznie prawe ucho moje wygląda jak wygląda właśnie przez "specjalistów", pani chirurg-laryngolog (wiec powinna chyba się znac) pierwszy raz cos takiego widziala. Na oddziale natomiast pan doktór wziął mnie jak stałem, zaciągnął na sale operacyjną, zmroził, przeciął i kazał isc do domu i pojsc na pogotowie na zmiane opatrunku. Upierałem sie do 3 wizyty, bo chcialem ubezpieczenie, ale wypadające wciąż sączki, ból, niegojenie się a do tego standardowe przeprawy lekarskie (kolejki, czekanie na pogotowiu po 3h itd) sprawiły, że wyjebałem sączki, zalepiłem plastrem i wróciłem do treningów jak sie zagoiło.
Napisano Ponad rok temu
Drugi za to lepiej wyglada. podobnie jak Twoj ;d
Napisano Ponad rok temu
Niektórzy mają do nich większe, niektórzy mniejsze inklinacje, wystarczy spojrzeć na wielu zawodników. Niektórzy brązowe i czarne pasy, a kalafiorów prawie nie ma. Prócz samego skalafiorowania charakterystyczne jest powiększenie się uszu i stają się one czasem bardziej odstające.
Ps. witam na forum
Napisano Ponad rok temu
czemu ma sie brzydka deformacja doyc mocno widocznego elementu zaraz przy twarzy podobac dziewczynom/kobietom?Laski jednym sie to podoba drugim nie chociaz prawda taka ze leca na to;d
tym bardziej ze 95% nie wiaże tego ze sportem, a jak wiaze to sie podoba raczej aktywnosc fizyczna, zadbanie i cala reszta, a nie deformacja i odksztalcenia?
Napisano Ponad rok temu
czemu ma sie brzydka deformacja doyc mocno widocznego elementu zaraz przy twarzy podobac dziewczynom/kobietom?Laski jednym sie to podoba drugim nie chociaz prawda taka ze leca na to;d
tym bardziej ze 95% nie wiaże tego ze sportem, a jak wiaze to sie podoba raczej aktywnosc fizyczna, zadbanie i cala reszta, a nie deformacja i odksztalcenia?
Balofy, Pozdros Ci raczej nie odpowie po roku nieobecności na forum ;-)
Napisano Ponad rok temu
wait for it.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC ?
- Ponad rok temu
-
Gracie Camp
- Ponad rok temu
-