Swego czasu podczas walki na ulicy wepchnałem przeciwnika w wystawę sklepową (na zewnątrz), zbił szybę w drobny mak.
Jakie "pomoce naukowe" stosowaliście w swoich walkach? (śmietniki, cegły etc.)

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 )
  )

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ). Efekt jest niezły - przekonałem sie na własnej skórze  beksa . teraz to jest juz stosowany pleksiglass którym strasznie może pociać, no i chu... pęka (to tez można wykorzystać).
   ). Efekt jest niezły - przekonałem sie na własnej skórze  beksa . teraz to jest juz stosowany pleksiglass którym strasznie może pociać, no i chu... pęka (to tez można wykorzystać).Napisano Ponad rok temu
 (rzucić czasem cięzko waży ze 20 kg, ale użyć można), kwiatki (u mnie na klatce są), buty sąsiadów (te czasami stoją na klatce przestraszony  )  nio i w wieżowcach to jeszcze wąż od hydrantu sie może przydać (raz widziałem jak koleś tym dusił drugiego, bee
   (rzucić czasem cięzko waży ze 20 kg, ale użyć można), kwiatki (u mnie na klatce są), buty sąsiadów (te czasami stoją na klatce przestraszony  )  nio i w wieżowcach to jeszcze wąż od hydrantu sie może przydać (raz widziałem jak koleś tym dusił drugiego, bee  ) a wogóle to wszystko co stoi np wózki itp.
  ) a wogóle to wszystko co stoi np wózki itp.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 . niestety po przeprowadzce do Gdanska tylko w jednym bloku takowe widziałem. Ale jakos rzadko bywam - może gdzie indzie jest lepiej?
  . niestety po przeprowadzce do Gdanska tylko w jednym bloku takowe widziałem. Ale jakos rzadko bywam - może gdzie indzie jest lepiej?Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Przepraszam ale czy to aby nie zadługo trwa? wiesz znależć sklep wybrać towar, zapłacić, a co jeśli nie mają na stanie?zawsze mozna sobie kupić w sklepie gasniczke samochodową

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam łazić z gaśnicą? Może se radio jeszcze zamontuję?ale ale , gasniczke kupić trzeba juz , tak prewencyjnie , są małe i poreczne :grin:

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
To nunchaku jest zakazane?ale gaśniczka mała - kilogramowa

i nie jest zakazana przez prawo jak nunchaku i inne takie :wink:
 no kurde przecież można powiedzieć że to cep i idziesz młócić
   no kurde przecież można powiedzieć że to cep i idziesz młócić   

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A stosował ktoś tzw. oplucie przeciwnika?Najlepsze są kamienie i piasek...

Napisano Ponad rok temu

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu