Pierwszy turniej Bjj w Polsce!!!
Napisano Ponad rok temu
Wzielo udzial tak na moje okolo z 80 zawodnikow. Walki odbywaly sie na dwoch matach, najpierw gi, potem bez gi. W sumie 7 godzin. Wszyscy chyba wyjechali zadowoloneni. Wiyniki i wiecej info o przebiegu turnieju juz wkrotce.
Powiem jedno zawody mialy niesamowicie zażarty przebieg i niezły poziom.
Pozdr
Carlao
Napisano Ponad rok temu
Terminie, miejscu i regulaminach ;(
Martius
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli akurat tym razem chcieliście uniknąć konfrontacji z innymi stylami.....?
Dlaczego tak myslisz czy to jest jedyny powod jaki przychodzi Tobie do glowy?
I zanim odpowiesz przemysl dlaczego na Otwarte zawody do Guji w Sport jiu-jitsu i Grapplingu przyjezdzaja w wiekszosci tylko nasze ekipy a i tak zawody maja mniej uczestnikow niz nasz zawody w ktorych wystartowalo 80 paru zawodnikow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Według mnie zawody byly dobrze zorganizowane i na wyrzszym poziomie niż się spodziewałem. Niepodobało mi sie tylko to, że trafilem na tego samego zawodnika w pierszej walce w gi jak i bez gi.
Najlepsza była walka Kwiatka z Poznania z jakimś warszawiakiem w najcięższej kategori bez gi. Kwiatek ruszył tak ostro, że wyglądało to na początku prawie jak UFC. Super też walczył Rikson w finale bez gi z gościem w ubiorku zapaśniczym, dobre też było wiele innych walk.
Niestety ja swojego startu nie zaliczam do udanych , może dlatego że te zawody były perwszymi w moim życiu. W każdym razie nie żałuję a nastepnym razem lepiej się przygotuje i zrzuce troszke aby zakwalifikować sie do niższej kategorii wagowej.
Pozdro dla wszystkich zawodników.
Napisano Ponad rok temu
zamkniete zawody byly zawsze domeną Kung Fu etc. (zaliczanie form)
No widzisz a na naszych startowali zapasnicy zawodnicy luta livre i zaliczac zadnych form nie musieli. Nastepnym razem zanim cos napiszesz zastanow sie i wniknij w temat glebiej.
Carlao
Napisano Ponad rok temu
(ulica jest mym domem streetfighting jest mym zyciem)
Napisano Ponad rok temu
pozdr,
jakub
Napisano Ponad rok temu
czy na turieju mozna bylo startowac w butach zapasniczych - w ktorejkolwiek formule?
pozdr,
jakub
nie wolno bylo miec obuwia. To warunek wlasciciela obiektu.
Kategorie wagowe w gi od 65 kg co piec. Zapasnik byl jeden na pewno i wygral swoja kategorie w gi. Bez gi przegral w finale balacha.
Napisano Ponad rok temu
właśnie wnikam w temat, ale odnoszę wrażenie, że nie jest to mile widziane....
[/quote]
Napisano Ponad rok temu
/"No widzisz a na naszych startowali zapasnicy zawodnicy luta livre i zaliczac zadnych form nie musieli. Nastepnym razem zanim cos napiszesz zastanow sie i wniknij w temat glebiej."
właśnie wnikam w temat, ale odnoszę wrażenie, że nie jest to mile widziane....
Nie jest mile widziane jesli sugerujesz nieprawdziwe rzeczy ,mozna przeciez zapytac zupelnie inaczej i pewnie sam o tym wiesz, ale jesli starasz sie byc niegrzeczny to musisz liczyc ze i w tym tonie dostaniesz odpowiedz.
Carlao
Napisano Ponad rok temu
i w którym momencie byłem niegrzeczny?
jesteś chyba przewrażliwiony.
Napisano Ponad rok temu
a gdzie ja coś sugerowałem? o ile nie zauważyłeś tam był znak zapytania.
i w którym momencie byłem niegrzeczny?
O w tym momencieczyli akurat tym razem chcieliście uniknąć konfrontacji z innymi stylami.....?
Sugerowałes ze niby sie przestraszylismy kogos i wedlug mnie bylo to niegrzeczne poniewaz nie zadales pytania np dlaczego byl to turniej wewnetrzny albo cos w tym stylu . Ty jednak odrazu rozpaczeles w .......stylu.jesteś chyba przewrażliwiony
Tak na takie zachowanie jestem przewrazliwiony
Napisano Ponad rok temu
to jakaś obsesja, że wszędzie dopatrujecie sie ataku na BJJ?
dobra, dlaczego był to turniej wewnętrzny?
Napisano Ponad rok temu
nic nie sugerowałem, tylko pytałem, to tak ciężko zrozumieć?
Czy nie rozumiesz ze w pytaniu wlasnie to zasugerowales, wlasnie "tylko" pytajac ??!!!
Przeciez napisalem tobie jak powinienes sie zapytac aby nic nie sugerowac, nieprawdaz?
to jakaś obsesja, że wszędzie dopatrujecie sie ataku na BJJ?
Nie, nie obsesja to fakt, nie jeden nawet nie moze zniesc tego ze BJJ sie szerzy i dobrze sie nam powodzi.
dobra, dlaczego był to turniej wewnętrzny?
Pracujesz w UOP cos ty taki natarczywy.
Napisano Ponad rok temu
nic nie sugerowałem, nie moja wina, że tak to odbierasz, a do BJJ nic nie mam, uważam BJJ za bardzo dobry system.
Napisano Ponad rok temu
Lepper też się niby pytał...i właśnie zapytałem niby w normalny sposób i.......?
Jeszcze raz to powtórzę: zanim wyślesz posta, pomyśl 3 razy.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kontuzje
Guest_budo_kiełbasa_* - Ponad rok temu
-
Szukam kolesi z Trojmiasta
- Ponad rok temu
-
kanał o brazylijskim jiu-jitsu