Hoffman vs. Wysocki
Napisano Ponad rok temu
Sądze ze ani sensei Hoffmann ani sensei Wysocki nie pogardzą Milionem Dolarów - czy się myle?
Robimy zrzutę i zapraszamy obu szanownych panów na zorganizowany przez nas pojedynek.
Walka bez reguł.
Oczywiscie każy z zawodników otrzyma swój milion (formula jak w boksie zawodowym). Walka do poddania się przeciwnika lub nokautu.
Zawodnik moze byc zdyskwalifikowany za pasywnosc i wtedy nie dostaje miliona tak jakgdyby nie startował.
No to do dzieła ja mam ...... zaraz ........ daje dychę!
P.S. Robimy transmisje pre-paid to może nawet nam sie zwróci.
pzod
Napisano Ponad rok temu
A żeby być w pełni neutralnym to najlepiej będzie pójść do klubu (jak go zbudujemy) najnowszej organizacji Aikido w Polsce - STACH - Stowarzyszenia Treningowni Aikido cHuragan (bo SAH gorzej brzmi :wink: ). Jest to nowa organizacja wzorowana na jakże wspaniałym i artystycznym Karate Tsunami
A tak na serio to: GO ROMEK!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
ustawka wielbicieli obu mistrzów. ostatecznie po owocach poznacie ich. najlepiej gdzies ustawic kamerki internetowe i dac nam mozliwosc oceniania. po co zawracać mistrzom głowy. porachunki miedzy szkolami zawsze zaczynaja sie od maluczkich. jak w filmie z hong kongu pojedynek misczzow na koncu....
pa
Napisano Ponad rok temu
mam lepszego pomysła:
ustawka wielbicieli obu mistrzów. ostatecznie po owocach poznacie ich. najlepiej gdzies ustawic kamerki internetowe i dac nam mozliwosc oceniania. po co zawracać mistrzom głowy. porachunki miedzy szkolami zawsze zaczynaja sie od maluczkich. jak w filmie z hong kongu pojedynek misczzow na koncu....
pa
O popieram popieram jak najbardziej, to będzie najbardziej spokojna i sielska ustawka jaką świat będzie oglądał. Przegraja oczywiście Ci którzy zaczną pierwsi. Szacunek dla tego kto temat wykopał, ale ludzie zacznijcie myśleć zanim cos napiszecie.
Napisano Ponad rok temu
Zwarzywszy ze sie kłucicie to oboje sa niezli a jako ze jestme konsumentem i biednym studentem to pódje tam gdzie taniej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
YoGo (Widzacy $$$ z wpływów z filmu)
Napisano Ponad rok temu
opuszczona fabryka: Wiecie - wybite szyby, dziurawy dach, sypiące sie ściany typu ceglastego. wnętrze, żekłbym ogromne.. al nie żekne. zekne - wielkie.
cicho.
po jakims czasie (nie za duzym, nie za małym lecz w sam raz) słychać zrazu jedno, zrazu dwa SZURUM BURUM. znaczy dzwiek szurania butów naszych bohaterow.
Wchodzą... stają na przeciw siebie i juz wiedzą. wiedzą, ze nie będzie łatwo bo moc w przeciwniku wielka taka, ze mam za mało klawiszy zeby to opisać.
nie mam jeszcze koncepcji jaka tu bedzie muzyka ale muzyka być musi, taka że hej albo i bardziej.
i zaczynają - obaj zastygają w bezruchu gotowi na odbiór ataku. sa w 100 procentach gotowi - tak ,ze bardziej sie nie da. normalnie obaj odbiorą każdy atak. nawet jakbyś w takiego kamieniem ciulnął, dechą albo rurkom miedzianom.
czas jakis mija i obaj orientują się,ze zaszła dość głupia pomyłka bo własciwie to oni obaj to sie tylko bronic umią a żaden nie wie jak walnąć...
pierwszy myśli:;
"no tak, jest afera -bede tu stać jak gupek... ale przediez nie odpuszcze bo wyjdzie ze jestm mietki... co mi szkodzi - se postoje..."
drugi myśli dokładnie tak samo tylko troche inaczej... i tak stoją dzień albo dwa...
tu sie mnie koncepcja konczy bo juz poźno i trzeba spać...
powyzszy koncept z łatwoscia mozna przerobic na proponowany przeze mnie wczesniej wariant z ustawką wyznawców obu mistrzow.
szacuneczek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Łoooooooooooooooooooooooooooooooo..... A w realu sie przyje*** beton na nich i beidze film do legendy
YoGo (Widzacy $$$ w wspólnej produkcji z pmasz'em)
Napisano Ponad rok temu
i ja chce zbierac za bilety i ja chce!!!!!!!!!!!
a potem stene se troszke z boku.. zeby lepiej widizec..
bo przeciez i tak sie nikt nie ruszy...
Napisano Ponad rok temu
YoGo(Widzacy mnogosc profitów i $$$ i filmu i rekiwzytów z niego !)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
http://puaikido.top.pl - zdjęta z sieci
- Ponad rok temu
-
Steven Seagal handluje olejkami?
- Ponad rok temu
-
17 lecie aikido w Lublinie
- Ponad rok temu
-
Saito sensei
- Ponad rok temu
-
Sensei Kobayashi w Polsce.
- Ponad rok temu
-
czy wazne jest da ciebie posiadanie stopnia?
- Ponad rok temu
-
Seminarium Aikido w Olsztynie 15 - 17 lutego 2002
- Ponad rok temu
-
Ireneusz Kołodziejak
- Ponad rok temu
-
Jacek Wysocki 6 dan (shihan?)
- Ponad rok temu
-
Hoffmann 5 DAN