.......nie wierze zeby bryl nie mial takich czy innych kontaktow ze swiatem przestepcym:przeciez jesli jest tak jak twierdzi , ze "potrafi w krotkim czasie wyszkolic czlowieka do zabijania",kogos kto nie bedzie znal strachu ,bolu i nie mial zadnych zahamowan przed zniszczeniem drugiego czlowieka -to bryl jest idealnym szkoleniowcem dla zolnierzy gangow czy zabojcow! nie sadze zeby swiatek przestepczy nie probowal dostac sie do bryla .....i pewnie z niemalą kasąPrzypuszczam ze Brzl wyszkolil kogos a potem ten ktos zostal zwerbowany... albo nawet w czasie treningow. Poza tym ludzie sie zmieniaja... Co do autora ksiazki - ekspertem nie jestem ale poszatkowanie dziewczyny siekiera a potem medytacja nad jej zwlokami wskazuje na -delikatnie mowiac- skrzywienia psychiczne.
Pozdowka
Andrzej Bryl - twórca BAS 3
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pewnie to sprawilo ze niechcial byc dalej ofiara, mam kumpla ktory dostawal wciry a teraz jako tako sobie radzi ale ciezko trenujenie urodzil sie wojownikiem gdyz sam napisal w "zawodowcu" ze dostawal w mlodosci niezle wciry od kumpli
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie masz możliwości zeskanowania Taekwondo - tego nigdzie nie ma, z z wyjątkien Twojej lokalizacji. Próbowałem nawet przez międzybiblioteczną.
Napisano Ponad rok temu
Jak tylko bede mial mozliwosc to ja zeskanuje i dam Ci znac.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A ile to ma stron? i czy jest ciekawa?Ja zawodowca mialem od kolegi, ale jak chcialem gdzies kupic to nie moglem znalezc
Napisano Ponad rok temu
Co do skanow - jak juz je bede mial to dam znac, kto bedzie chcial to mu wysle.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 6
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych
6 następnych tematów
-
obrona przed nożem w krav-maga
- Ponad rok temu
-