Skąd wiesz że jestem porąbany
??Ostatnie badania psycho przeszedłem w Poliklinice MSWIA w Poznaniu i jest ok 8) Następne dopiero za trzy lata.A trening typu full dowodzi że nie każdy jest w stanie przełamać się i w ten sposób trenować.Chcę pokazać ze można poćwiczyć z ludźmi dr Bryla i wyrobić sobie zdanie na temat bas3 i treningu psychomentalnego
O! "uderzyc w stół ,a nozyce sie odezwą"

nie znam cie i nie zamierzam stawiac diagnozy nt.twojego stanu psychiki.nie pisalem o tobie ,a generalnie ustosunkowalem sie do wątku brutalizacji treningow.takie treningi i opowiesci o ludziach ktorzy je przetrwali moze robią wrazenie na podrajcowanych nastolatkach ktorzy z wypiekami na twarzy sluchaja i czytaja o "twardzielach" i sa dla nich autorytetami. powtarzam:twardy trening na zajechanie moze zrobic kazdy instruktor o nastawieniu sadystycznym.smieszy mnie stwierdzenie ze combat56 jest lagodniejszy od bas3;BO CO TO ZNACZY-LAGODNIEJSZY?trening kravmaga mozna zrobic jeszcze brutalniej-wystarczy minimum ochraniaczy ,na maxa wejscia poszczutych na siebie zawodnikow.ale powtarzam-tego typu zachowania sa domeną ludzi o glęboko skrzywionej psychice,bo któż normalny bedzie z dziką agresją bił drugiego człowieka na treningu?!musi byc motywacja.a zeby osiagnąć takową musi byc wystarczająco silny bodziec.tego typu bodzce sa wynikiem glębokich urazów traumatycznych ,najczesciej z czasow dziecinstwa.napisales ze przeszedles badania PSYCHO w poliklinice,ale jak sadze nie masz najmniejszego pojecia o charakterze roznych badan psychologicznych ,poniewaz piszesz o tym w sposob infantylny."twardosc" jest utożsamiana u prymitywnych skądinąd osobników- z mozliwoscią pobicia jak najwiekszej ilosci ludzi w sposob max. brutalny.jesli chodzi o osobe bryla to nie nalezy zapominac ,ze jest to socjolog i dobrze ma opanowane metody nanipulowania ludzmi i wprowdzania socjo-technik do kreowania swego wizerunku i zapewne nieobce jest mu powiedzenie ze"niewazne czy sie mówi dobrze czy źle,ważne by sie mówilo" co ma szczegolne znaczenie dla bryla w sytuacji gdy nie jest juz o nim glosno i nie ma szerszej reklamy.w takiej sytuacji zawsze mozna zakrywac sie mowieniem o "elitarnosci",ale bryl probuje zaistniec w swiatku sztuk walki tworzac streetboxing a takze combat-kalaki.