Jestem po cyklu 1-10 oma 500mg e7d i deca 1-8 200mg e7d. Odblokować się clomidem czy nolvą ? Czym lepiej? Myślę jednak, że nolvą, ale mogę też zrobić mix tych 2 środków, bo mam na stanie oba. Chociaż nolva na bank gdyż lekko sut napuchł. Druga sprawa tyczy się HCG. Jest sens jego brania gdy jajka są w miare ok? Szczerze mówiąc, to nie wiem jak oceniać te "pomniejszenie". Wymagana jest interwencja HCG gdy jajka się pomniejszą do rozmiarów pinezki, czy jak ? Czy powyżej 1cm? Jak to określić? Wydaję mi się, że jajka się nie pomniejszyły, jak już to max 0,5 cm (mierzyłem przed i po cyklu ehh
 ). Kolejna rzecz to sprawa deci. Nie mam pojęcia co tam sobie wstrzykiwałem, bo wróciłem do koksu po ok. 4 lata absencji i wziąłem dece zawsze tą co brałem czyli holendra, a mianowicie dece-duraboli, Potem nie chcący natknąłem się gdzieś na artykuł, że niby nie jest produkowana od 2 lat
). Kolejna rzecz to sprawa deci. Nie mam pojęcia co tam sobie wstrzykiwałem, bo wróciłem do koksu po ok. 4 lata absencji i wziąłem dece zawsze tą co brałem czyli holendra, a mianowicie dece-duraboli, Potem nie chcący natknąłem się gdzieś na artykuł, że niby nie jest produkowana od 2 lat  .Nie wiem co tam mogło być... Mimo wszystko cykl popklepał bo poszło mi pod 8 kg, ok. 2,5 cm w bicku itd. Nie narzekam. Orientuję się jakie wały tam mogą wpuszczać do deci durabolin? No i znowu kolejna sprawa
.Nie wiem co tam mogło być... Mimo wszystko cykl popklepał bo poszło mi pod 8 kg, ok. 2,5 cm w bicku itd. Nie narzekam. Orientuję się jakie wały tam mogą wpuszczać do deci durabolin? No i znowu kolejna sprawa  Co jeszcze polecicie do konkretnego odbloku w sensi suplementacji i bajerów z apteki- nie wliczając już trzymania michy, dodatkowych puszek białka, monohydratu kreatyny, boostera teścia (obecnie zakupiłem t-100 Olimpa na bazie DAA i nie mam pojęcia jak to brać? Jak na opakowaniu pisze? i rozumiem, że booster zarzucić wraz z odblokiem - czyli 3 tyg od ostatniego szotsa), no i apteki pokroju magnez, multiwitaminka, czosnek, do tego mimo że oma z deca nie klepią aż tak wątroby to zarzuce chociaż opakowanie hepatilu. Może jakiś lakcid jeszcze czy lacidofil ?Coś jeszcze? Z góry dziękuje za odp. i czas poświęcony na przeczytanie tej opowieści
 Co jeszcze polecicie do konkretnego odbloku w sensi suplementacji i bajerów z apteki- nie wliczając już trzymania michy, dodatkowych puszek białka, monohydratu kreatyny, boostera teścia (obecnie zakupiłem t-100 Olimpa na bazie DAA i nie mam pojęcia jak to brać? Jak na opakowaniu pisze? i rozumiem, że booster zarzucić wraz z odblokiem - czyli 3 tyg od ostatniego szotsa), no i apteki pokroju magnez, multiwitaminka, czosnek, do tego mimo że oma z deca nie klepią aż tak wątroby to zarzuce chociaż opakowanie hepatilu. Może jakiś lakcid jeszcze czy lacidofil ?Coś jeszcze? Z góry dziękuje za odp. i czas poświęcony na przeczytanie tej opowieści  . Pozdro !
. Pozdro !

. Spadki zminimalizuje? Druga to sprawa to nie wiem jak definiować te pomniejszenie jąder. Czy zażywac te HCG jeśli jaja są wielkości pinezek, czy jest to pomniejszenie rzędu paru mm. Kolejna rzecz to ten mix cloma z nolvą. Brać je razem przez te 3 tyg ? 20mg Nolvy+50 mg cloma dziennie? Czy np. 1,5 tyg cloma 50mg dziennie + 1,5 tyg nolvy 20mg dziennie ? Dziękie za odp!
. Spadki zminimalizuje? Druga to sprawa to nie wiem jak definiować te pomniejszenie jąder. Czy zażywac te HCG jeśli jaja są wielkości pinezek, czy jest to pomniejszenie rzędu paru mm. Kolejna rzecz to ten mix cloma z nolvą. Brać je razem przez te 3 tyg ? 20mg Nolvy+50 mg cloma dziennie? Czy np. 1,5 tyg cloma 50mg dziennie + 1,5 tyg nolvy 20mg dziennie ? Dziękie za odp!

Chyba brak HCG nie zrypie mi aż tak tego odbloku, biorac pod uwage, że jajka rzekomo się nie pomniejszyły?
 Chyba brak HCG nie zrypie mi aż tak tego odbloku, biorac pod uwage, że jajka rzekomo się nie pomniejszyły? 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook