Walki/Sparing/turnieje
Napisano Ponad rok temu
Ja sam oczywiscie nie brałem ponieważ nie miałem jak moj staz to 2 lata boks i 4 Krav Maga [żółty pas] teraz zaczynam trenowac tayski. wiec jak ktos wie czy wogole cos takiego istnieje to słucham.
Napisano Ponad rok temu
Potrenuj tajski, masz ten plus że masz już bokserske podstawową zrobioną i na kravce pewnie coś tam nogami też pokopałeś więc będzie Ci łatwiej niż innym za pewnie na taju, wtedy trener Cię zapewne weźmie na zawody nawet po to abyś się przyzwyczaił do emocji i stresu tam panującemu ;p
Formuła K1
Ogółem sztuki walki to mnie kręci
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po za tym w MMA bez parteru nie zrobisz za dużo.
Poszukaj może jakiejś ligi Muay Thai albo Kickboxingu i tam startuj na pewno w twoim województwie są turnieje okręgowe albo wojewódzkie.
Formuła K1
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Formuła K1
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kravka jest systemem obronnym więc nie ma co porównywać jej do sportów walki bo tam kładziony jest nacisk na co innego niż w MMA czy K1.
Wiadomo że KM dało Ci jakieś tam podstawy kopania i uderzania ale wątpię żeby był to trening typowo pod zawody tylko typowo pod ulice.
Kopać mocno a technicznie i celnie to jest zasadnicza różnica bo co tego że masz siły jak herkules ale technike do dupy po za tym bez techniki nie można kopać mocno więc jedno wyklucza drugie.
Co do boksu tak samo siła to technika a technika to lata ćwiczeń i dużo potu wylanego na treningach.
Formuła K1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Fedor przegrał po raz 3 z rzędu
- Ponad rok temu
-
Mariusz Wach vs Kevin McBride
- Ponad rok temu
-