Lyka Labs
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
propa i bolda
prop i boldek ;> niby ok, ale sito z dupy po kilkunastu tyg, bo poniżej 12 nie opłaca się schodzic z nandro, chyba, że npp.
Tylko do tego masz dostęp?
jak coś to bym wolał propa+npp z 8-10 tyg pociągnąc.
ale, żeby nie było, że robie offtop, to słyszałem tak jak lith mówił jedynie o propie, że ok.
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko do tego masz dostęp?
Dostęp do wszystkiego
Ogólnie kolega, który jest zrobiony konkretnie brał tego propa i bolda z LL i chwalił sobie. Bolda lepiej łączyć z teściem to wtedy są jego efekty, a np bolda połączyć z Animal M-stakiem? Ew. Animal Stak 2, Animal Stak, Animal Test...
Napisano Ponad rok temu
a np bolda połączyć z Animal M-stakiem?
co Ty odpada hehe
bolda to proponuję lączyc z długimi estrami - enan, albo mix. Do propa to npp. Można tak jak pisałem wyżej propa bic i 12 tyg, ale wyobraź sobie co będzie z dupy po 12 tyg i strzałach e2d? 42 szoty Ci wyjda. Tak wbijasz co 4 dzień szota susty, czy co 3 enana i masz spokój. co 6 bolda i gra muzyka.
Napisano Ponad rok temu
Aktualnie ważę 100 kg ale nie czuję mocy takiej jaką kiedyś miałem, chcę utwardzić mięśnie i wrócić do dawnej formy a nawet i lepszej bo chcę robić cykl saa na treningi mma głównie. No i do 95 kg chciałbym zbić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli ktoś ma to ma nie tylko praktyczne ale i teoretyczne. Rozpisze ktoś wzór chemiczny reakcji testosteronu w organizmie?
I tak kasy na bolda mi nie starczy teraz. Za dużo pomysłów mam na jedną chwilę ale z propem myślę najbardziej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozpisze ktoś wzór chemiczny reakcji testosteronu w organizmie?
nie popadajmy w skrajności - spytaj sie jakiegoś ogra na siłowni o to i myślisz, że będzie to wiedział? on ma wiedzieć jak to działa a nie umieć rozpisywać reakcje chemiczne..
Lithuanian, a powiedz mi kto z tego forum ma pojęcie ?
a pojecie by doradzic jakies proste cykle kilka osób by sie znalazlo..
dokładnie.
Aktualnie ważę 100 kg ale nie czuję mocy takiej jaką kiedyś miałem, chcę utwardzić mięśnie i wrócić do dawnej formy a nawet i lepszej bo chcę robić cykl saa na treningi mma głównie. No i do 95 kg chciałbym zbić.
prop+wino. Proste i skuteczne jeśli chodzi o Twoje cele. Diete zapniesz i będzie na wypasie.
Napisano Ponad rok temu
Tyson napisał/a:
Rozpisze ktoś wzór chemiczny reakcji testosteronu w organizmie?
nie popadajmy w skrajności - spytaj sie jakiegoś ogra na siłowni o to i myślisz, że będzie to wiedział? on ma wiedzieć jak to działa a nie umieć rozpisywać reakcje chemiczne..
Lithuanian napisał/a:
Lithuanian, a powiedz mi kto z tego forum ma pojęcie ?
Lithuanian napisał/a:
a pojecie by doradzic jakies proste cykle kilka osób by sie znalazlo..
dokładnie.
No nie popadajmy ale nie lubię wywyższania się i oceniania po "zapytaniu się" czy mozna by było animal staka zamiast tescia. A akurat tego nie brałem wiec nie wiem jak to działa, kiedyś znajomy koks, z dobrymi osiagami mi powiedzial, ze działa to tak samo a nawet i lepiej od propa wiec co? Zapytałem na forum a tu już wjazdy, że sie nie znam itp. Akurat bo coś się znam, mam lekkie pojęcie na temat cykli.
Napisano Ponad rok temu
z dobrymi osiagami mi powiedzial, ze działa to tak samo a nawet i lepiej od propa wiec co?
To chyba nie trafił na dobrego propa, bo to nie jest możliwe. Inaczej m-stack by był zakazany. Nie sądzisz? po dobrym propie masz burzę w jądrach, której nie zrobi żaden legal.
Ja osobiście bym Ci proponował to co wyżej, bo sam mówisz, że nie chcesz masy zwiększać.
Napisano Ponad rok temu
ktoś Ci sie na konto wbil że takie rzeczy wypisujesz? przecież ladowales saa i wiesz jak klepia a Ty tutaj z mstakiem wyjezdzasz.z dobrymi osiagami mi powiedzial, ze działa to tak samo a nawet i lepiej od propa wiec co?
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Tyson, co ty pierdolisz?!
No powaga, twierdził, że jest zajebisty.
Ja nie twierdzę, że jest lepszy. Zapytałem czy można takie coś a wy wjeżdżacie od razu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przy okazji co powiecie na skład takiego spalacza:
Caffeine - 250 MG
Theobromine - 150 MG
Coleus Forskohlii (20% forskolin) - 40 MG
1,3 - Dimethylamylamine (Geranium) - 50 MG
Synephrine HCl - 20 MG
Yohimbine HCl - 9 MG
??