jeki zestaw suplementow na sile i rzezbe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
boostery tescia - jungle warfare ( stara wersja ale jest/byla podsypana ) , jungle warfare extreme ( nowa wersja ) , animal test ( 2 puchy , mozna polaczyc z animal stak lub m-stak, ewentualnie i z jednym i drugim ) , vitrix ( firma - nutrex , tu tez proponuje od razu 4 puchy )
z ph ladnie porobilo trenavol ( albo x-mass , ale to nie wiem czy jeszcze mozna znalezc , w obydwu ta sama substancja tylko w trenie troche mniej ) + epi
oczywiscie do tego konkretna micha , bo bez zarcia to wiadomo - szkoda kasy na suple
no i duzo zalezy od stazu i treningu , nie ma co sie rzucac od razu na mocne suple , lepiej zrobic stopniowanie suplementacji , czyli najpierw cos slabszego - bo i tak ladnie poklepie
z czasem wrzucac mocniejsze , bo jak sie zacznie od najmocniejszych to za chwile juz nic nie bedzie klepac i zostanie tylko kluc d... czego akurat zwolennikiem nie jestem
Napisano Ponad rok temu
i zostanie tylko kluc d... czego akurat zwolennikiem nie jestem
sory za offtop, ale szpryca jest na pewno bezpieczniejsza od PH. Zwykłe SAA są badane od wieków, a w PH niestety nawet do końca nie wiadomo co jest i jak pomóc w razie czego. Przykładem jest mój kumpel.
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
zartujesz sobie ?ale szpryca jest na pewno bezpieczniejsza od PH
Napisano Ponad rok temu
z tym, że do soku trzeba mieć pewne źródło, bo jakby nie było PH są legalne. A z koksem to nigdy nie wiadomo, na jaką wyjebkę się trafisory za offtop, ale szpryca jest na pewno bezpieczniejsza od PH. Zwykłe SAA są badane od wieków, a w PH niestety nawet do końca nie wiadomo co jest i jak pomóc w razie czego. Przykładem jest mój kumpel.
Napisano Ponad rok temu
szafik napisał/a:
ale szpryca jest na pewno bezpieczniejsza od PH
zartujesz sobie ?
nie, nie żartuje. Bodziu jest tego najlepszym przykładem. Mój kumpel tak samo - problemy z sercem i metabolizmem. Temat rzeka.
z tym, że do soku trzeba mieć pewne źródło, bo jakby nie było PH są legalne. A z koksem to nigdy nie wiadomo, na jaką wyjebkę się trafi
z PH też nie wiadomo, aczkolwiek źródło jest bardzo ważne.
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!