Witam po przerwie
Napisano Ponad rok temu
Juz sie nie orientuje wogole w temacie supli takze prosze o propozycje.
Otoz moje zycie teraz wyglada tak: narazie nie cwicze na silce, ale startuje ;]
Pracuje, wyjezdzajac na 2 tygodnie, praca jest ciezka fizyczna, mieszkam sobie w hotelu, gdzie nie da rady zadbac o zadna diete, ale jedzenia jest pod dostatkiem (3 posilki dziennie i sniadanie w robocie) kalorii napewno mi wystarcza, a jak tam z poszczegolnymi skladnikami to nie orientuje sie, ale wydaje mi sie ze bialka moze byc troszke malo. Jak wracam do domu to mam juz opcje przez 2 tygodnie wolnego trzymac jakas tam diete. Kalorii takze mam pod dostatkiem takze gainery mnie nie interesuja (w ciagu 3 tygodni stracilem caly kaloryfer - tyle wlasnie mam kalorii ) Wiec przechodzac do sedna, to nie potrzebuje duzej masy, po 3-4 centy podokladac do obwodow, ktore sa teraz strasznie mizerne, no i sila bo tego potrzebuje w pracy jak najwiecej.
CO proponujecie z bialek? mysle ze jakies uniwersalne bylo by najlepsze
no i myslalem tez o jakims pomperze/kreatynie chociaz wiem ze bedziecie odrazac
Napisano Ponad rok temu
to jak zamierzasz cwiczyc, jak nie ma Cie 2 tygodnie i 2 tygodnie jestes?
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a w tym hotelu nie ma zadnej silki ? albo gdzies tam w poblizu ?2 tygodnie sobie chodze na silke a 2 tygodnie pracuje fizycznie.
mozesz tez wykonywac trening domatora , rozciaganie , trening izometryczny
bialko to odzywka , troche szkoda kasy wedlug mnie jesli bedziesz trzymac diete 2 tyg , a pozniej wcinal byle co i jak leci...suple dolacze (chociaz bialko) zeby wartosci odzywcze byly spoko
3-4 posilki dziennie to nie jest jedzenia pod dostatkiemjedzenia jest pod dostatkiem (3 posilki dziennie i sniadanie w robocie) kalorii napewno mi wystarcza, a jak tam z poszczegolnymi skladnikami to nie orientuje sie, ale wydaje mi sie ze bialka moze byc troszke malo. Jak wracam do domu to mam juz opcje przez 2 tygodnie wolnego trzymac jakas tam diete. Kalorii takze mam pod dostatkiem takze gainery mnie nie interesuja (w ciagu 3 tygodni stracilem caly kaloryfer - tyle wlasnie mam kalorii )
straciles kaloryfer bo pewnie jestes endomorfik i jedzac duzo a rzadko zamulasz metabolizm i fat sie odklada
mniej wiecej wiesz jak wyglada zarcie w tym hotelu to mozesz sobie policzyc ile czego jesz
takze na moje to diete , moze nie super , ale pilnowac mozesz
w tym przypadku kupno bialka by pomoglo
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale 3-4 centy w obwodach to cholernie wysoko postawiona poprzeczka
nie wydaje mi sie zeby to byla az taka wysoka poprzeczka biorac pod uwage ze przez gdzies poltora roku to stracilem w bicu z 7 cm... a zawsze lepiej sie wraca, niz od poczatku zaczyna.
A ja na twoim miejscu bym się nie poddawał kto nie spróbuje nie będzie wiedział . Ciśnij w miarę możliwości w pracy trening domatora a te 2 tygodnie ćwicz ostro i trzymaj dietę ciekaw jestem co z tego wyjdzie .
tez tak mysle ze trzeba sprobowac, a w pracy raczej nie ma opcji na trening domatora bo to naprawde ciezka praca fizyczna (no w sumei zalezy od dnia trafi sie lzejszy dzien wiadomo) i ogolnie nic sie nie chce po takim dniu.
bialko to odzywka , troche szkoda kasy wedlug mnie jesli bedziesz trzymac diete 2 tyg , a pozniej wcinal byle co i jak leci...
no wlasnie bialko by mi sie przydalo tam w tym hotelu. Bo wlasnie tylko tego moze mi tam brakowac, kalorie, wegle to sa pewnie wporzadku