jaki następny cykl? po storme + shocku...
Napisano Ponad rok temu
aktualny cykl:
- Activlab BCAA XTRA 500g
- SHOCK THERAPY 1000g
- STORM 835g
- ANIMAL PAK (44saszetki)
- Syntrax MATRIX 5.0 2270g
- BIO-ISO WHEY 120tabletek - to dostałem jako gratis, np. wieczorami po 2 tabletki przed spaniem mógłbym brać, ew. na koniec cyklu, gdyby już masa powoli szła.
aktualnie jestem na powyższym cyklu juz 2 tygodnie, zacząłem od 81kg aktualnie waga jest 85-86kg, lecz mój cel jest znacznie wyższy 90-95, cykl pociąnę jeszcze z 3tygodnie. Oczywiście dietka jest, trening jaki robię to SHOTGUN (polecam) + bieganie i worek raz w tygodniu + pilka nożna raz w tygodniu.
Po tym cyklu zamierzam zrobić tydzien przerwy od treningu, lecz już zastanawiam się jaki zrobić następny cykl i ew. trening, dalej moim celem będzie masa. Jakie macie propozycje?
kwota jaką chce przeznaczyć to około 700zł
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
wieć jestes na cyklu kretynowaym wieć ja bym ci proponował po nim wejsć na jakiś stymulancik teścia i do tego jakiś pomperek przedtreningowy
moja osobista propozycja
Z-FORCE DYMATIZE ( połaczenia ZMA TRIBULUSA I INNYCH ZIUŁEK NA TEŚCIA świetny produkt w śmiesznej wręcz cenie a efekty uwierz mi bardzo dobre i dość szybko zauważalne ) do tego
NOX PUMP , CRACK , CYTONOX (obecnie stosuje jest świetny ) MEZO lub zwykłą arginine a olimpa lub treca .....
do tego bcaa i białko to podstawa możesz również dołozyć aminy z FA EXTREAM AMINO 6600 LUB 5400 tanie i wydajne sam stosuje i jestem zadowolny ....
nie zapominaj o pożadnych witaminach PEAK WIT A-Z lub już z wyższej półki ale dla mnie obecnie najlepsze na rynku SPECIAL TWO ,ADAM -NOW FOODS
to moja skromna propozycja i w 700zł się zmieścisz spokojnie
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...0-tabl-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
Prosiłbym o wasze opinie na temat MESOMPORPHA i ewentualne połączenie go z cloutem po cyklu storma i shocka
z góry dzięki za odpowiedź