Skocz do zawartości

Zdjęcie

Auto

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

Olek1418048788
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 546 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Sztuki Walki, Taniec, Gry Pc

Napisano Ponad rok temu

Auto
Witam wiem że jestem za młody na kupno auta ale chciałbym sie troche rozeznać w temacie bo jestem zielony może napisze jakie auto bym chciał nie chce auta które jest nowe czy jakas wypasiona fura wolałbym coś z lat 70 auta typu muscle tylko jak patrzyłem sa one strasznie drogie moglibyście coś podsunąć? Jakieś tańsze tego typu auto.

Chce już pomyślec nad autem i kase zacząć odkładać (wole teraz i później mieć auto od razu niż sie meczyć później).
Z góry dziekuje.
  • 0
Kickboxing
Formuła K1

Ogółem sztuki walki to mnie kręci :]

King
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 53 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Auto
za takie auto dużo zabulisz, jak ci sie cos zjebie to moze ci byc ciezko czesci zalawic a jak juz cos to beda napewno drogie moim zdaniem to nie jest dobry pomysl, sprawdz tu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] napewno znajdziesz cos lepszego ale ceny za pare lat bd inne takze to tez wez pod uwage :)
  • 0
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."

Olek1418048788
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 546 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Heh no wiadomo przydało by sie w lota wygrać :P Ale tak to najbardziej chciałbym chevroleta camaro :D
  • 0
Kickboxing
Formuła K1

King
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 53 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

aa wiem mi sie tez podoba ale kupil bym go jakbym mial za duzo hajsu ;p a jak narazie to bym sie zadawolil golfikiem ;D
  • 0
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."

Gorthin
  • Użytkownik
  • 1 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja już od dłuższego czasu zbieram na starsze amerykańskie autko. Ciężko, bo trzeba by było zarabiać miliony :D Ale powoli i uzbieram, oczywiście nie na nówkę tylko na lekko podniszczone, które dopiero zrobię. Kiedyś będę miał. Pewnie koło 50, ale co tam. Podłubać też będzie miło, przez te kilkanaście lat.

Ja kiedyś miałem Opla Kadetta C (1973-1979). Dwa kolory, ładne fele. Lekko naprawiony, naprawdę ładne autko i dużo kasy nie trzeba było wyłożyć. Polecam.

np

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
  • 0

Tyson1418048768
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3116 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:sport, laski, komputery, budownictwo, sztuki walki

Napisano Ponad rok temu

Jeśli jesteś napalony na samochody z lat 70-tych to wal Forda Capri, to taki amerykański europejczyk :D

• 0

Gorthin
  • Użytkownik
  • 1 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

O dokładnie Capri. Tyson dobrze mówi. Miałem się z Kadetta przesiąść na niego właśnie, ale postanowiłem oszczędzać na prawdziwego muscle :D Capri ładna fura, ino dużo pali :D
  • 0

Tyson1418048768
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 3116 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:sport, laski, komputery, budownictwo, sztuki walki

Napisano Ponad rok temu

Tyson dobrze mówi.

Jak zawsze :P

Capri ładna fura, ino dużo pali :D

Nie zawsze :P, silniki sa bodajże od 2,5 do 4,0
  • 0

Olek1418048788
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 546 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No ten fordzik ładny :D Do chevroleta mu brakuje ale chyba bede starał sobie takiego sprawić jesli chodzi o moc też nie kulawy wiec taki by mi pasował teraz tylko uzbierać kasiore i mozna sie lansować heh:P

Dzieki za propozycje jesli macie jeszcze jakies to dawajcie.
  • 0
Kickboxing
Formuła K1

Olek1418048788
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 546 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Tylko jeszcze zapytam ile takie autko może wyciągnąć bo mój brat mówi że to silnik starej generacji i nie wyciągnie 120 km to prawda ? Mi sie wydaje ze pojdzie duzo wiecej w koncu od czegos jest ten silnik 2.9 i 185 km.
  • 0
Kickboxing
Formuła K1

trancefxp
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 880 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:programowanie, siłownia, dziewczęta :P

Napisano Ponad rok temu

każdy prawdziwy muscle pali jak ciężarówka, na allegro można stare camaro wyhaczyć w znośnej cenie ale trzeba się liczyć z dużymi kosztami eksploatacji. oglądałem fajny program o kolesiu który miał najmocniejszego muscle'a w polsce i tam jeszcze gdzieś, to obowiązkowo tyle kółka doczepiał żeby mu maski przy starcie nie podnosiło, a jak gdzieś na zawody jeździł to brał muscle'a na lawete :rotfl: bo mówił, że pali tyle że nie nadążyłby tankować :rotfl:

co prawda, to była podrasowana wersja, bo koleś, który prowadził program, po tym jak przejechał się na siedzeniu pasażera, mówił że wgniata w fotel jak przy starcie odrzutowca :hyhy: . Ale to nie zmienia faktu, że muscle były produkowane jak paliwo kosztowało grosze, dlatego nikomu nie przeszkadzało, że palą dużo.
  • 0

Tiger1418048803
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 544 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Z tym podrywaniem maski to raczej jest niemożliwy bajer dla seryjnego, ulicznego muscle cara :P Ten, o którym piszesz trancefxp, najwyraźniej był jakąś full przeróbką do startów na 1/4 mili i nic dziwnego, że lubił sie postawić - nieraz takie bryki mają ponad 2000 KM :hyhy:
  • 0