prohormony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
robie kurację koledze na PH
i tak obmyśliłem co by dziadowi zapodać na kick start
susa ok 2- 3 tygodni potem 2 tygodnie przerwy
i kolenjne 2-3 tygodnie epistane tylko właśnie jakie to epistane?
oxanavar czy np methyl-E ???
PS z ciekawostek moge wam powiedzieć że koleś brał wcześniej
metkę jakąś taka dziwną o nazwie Dianabol
(wiem ze to to samo ale z tą nazwą nigdy sie nie spotkałem dla końcowego produktu )
i stężeniu 100tabl x 10 mg
i poszło mu na tym uwaga: 10 kg w ciagu miesiąca! szoook
sam bym sie tym zainteresował ale koks to nie dla mnie i ph też juz nie
no a teraz taka kuracyjka z ph co o tym sadzicie???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zazdrościć nie ma czego trochę mi sie utyło
ale pracuję nad sobą chyba pójdzie efedrynka na wakacje
PS dużą masę to będę miał jak dobiję do co najmniej 120 kg
co jest moim małym marzeniem odkąd zacząłem trenować
Napisano Ponad rok temu
a gupi.....
Napisano Ponad rok temu
efedrynka na wakacj
dobry wybór
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zaczolem walic w uda i barki i no zero gimnastyki 2xed mozna walic i huj.
a i omijajcie atomica bo trafilem na wyjebki.
Napisano Ponad rok temu
zaczolem walic w uda i barki
wole w dupe raz tylko krew pociagnalem a troche strzalow juz przyjalem 15 omy i 20 propa a tak duzo wieksze prawdopodobienstwa. Dupa poza tym moze bolec - bark nie, ani udo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
polskich apteczniakow nie ma, chujowo
a ja wlasnie z posladkow zaczolem krew zaciagac, mialem kilka razy z rzedu, no i w zrosty ciezko bylo bo juz bolało, procz tego kazdy szot konczyl sie duzym krwawieniem, no i sytuacja mnie zmusila do sprobowania w uda i barki. no i naprawde polecam, sok z uda w ogole nie ucieka z barkow troche ale to zalezy, trzeba bardziej pod skosem bic w stosunku do miesnia i wtedy ani ciut ciut.
co do bulu to po szocie udo boli jesli jest plytko zrobione, u mnie po 8 godzinach wystepuje bol po zew czesci kolana (zonk bo szot robiony 20 cm wyzej)
bark czasem tez pobolewa ale to przy pierwszych szotach.
generalnie przy biciu w uda i barki (igla 0,6) komfort w trakcie jak i po szocie wielokroc lepszy.
no ja ostatnio wbilem juz w siebie 6 flakonow propa, zostalo mi jeszcze 5, nie mowiac juz o innych srodkach, niestety prop atomica i sadze ze jesli w ogole tam jest prop to malutko.
cieszyl bym sie gdy nie bylo go w ogole w oleju, pomimo wyjebanych pieniedzy, bo masa stoi, miesien suchy, zyla na wieszchu. pomimo chujowego jedzenia i braku treningu.
kulturystyka juz mnie nie jara tak jak kiedys. sa rownie fajne inne rzeczy w zyciu do zrobienia. obecnie najchetniej bym sie na szpikowal tne lub aga, zajebal taczke mety, i na takiej mocy wpadl w hiszpani, z trybun na arene i zajebal im byka, ale bylo by show
tu jest filmik jak ucze stawac sie na rekach widac tam plecy. klatka malo wyeksponowana. filmik dlugi ale raz mozna obejrzec caly. zapraszam.. w tle macie normalnego chlopaka.
Napisano Ponad rok temu
przyda sie chlopakom.
a ja wlasnie z posladkow zaczolem krew zaciagac, mialem kilka razy z rzedu, no i w zrosty ciezko bylo bo juz bolało, procz tego kazdy szot konczyl sie duzym krwawieniem, no i sytuacja mnie zmusila do sprobowania w uda i barki. no i naprawde polecam, sok z uda w ogole nie ucieka z barkow troche ale to zalezy, trzeba bardziej pod skosem bic w stosunku do miesnia i wtedy ani ciut ciut.
co do bulu to po szocie udo boli jesli jest plytko zrobione, u mnie po 8 godzinach wystepuje bol po zew czesci kolana (zonk bo szot robiony 20 cm wyzej)
generalnie przy biciu w uda i barki (igla 0,6) komfort w trakcie jak i po szocie wielokroc lepszy.
no ja ostatnio wbilem juz w siebie 6 flakonow propa, zostalo mi jeszcze 5, nie mowiac juz o innych srodkach, niestety prop atomica i sadze ze jesli w ogole tam jest prop to malutko.
cieszyl bym sie gdy nie bylo go w ogole w oleju, pomimo wyjebanych pieniedzy, bo masa stoi, miesien suchy, zyla na wieszchu. pomimo chujowego jedzenia i braku treningu.
kulturystyka juz mnie nie jara tak jak kiedys. sa rownie fajne inne rzeczy w zyciu do zrobienia. obecnie najchetniej bym sie na szpikowal tne lub aga, zajebal taczke mety, i na takiej mocy wpadl w hiszpani, z trybun na arene i zajebal im byka, ale bylo by show
tu jest filmik jak ucze stawac sie na rekach widac tam plecy. klatka malo wyeksponowana. filmik dlugi ale raz mozna obejrzec caly. zapraszam.. w tle macie normalnego chlopaka.
a co te wszystkie wypociny mają się do sedna tematu???
Napisano Ponad rok temu
efedryna? pozdro jak ja gdziesz dostaniesz;p
ph jak jestes madry i wiesz o co kaman to bierz;p
trzeba zrobic duze rozeznanie w tych srodkach
nie znane sa skutki uboczne ale ponoc sa wieksze niz po saa
Napisano Ponad rok temu
przyda sie chlopakom.
a co te wszystkie wypociny mają się do sedna tematu???
ten kurwa znowu sie sra..
ta wypowiedz jest czysto edukacyjna, no niestety prohormonowcu ciebie ona nie dotyczy.
tutaj powyzej kolega odradzil zarzywania oralnych srodkow, konkretnie ph, tak wiec innym wyjsciem jest dla zadajacego pytanie przezucenia sie na saa, tak wiec z tych moich edukacji z pewnoscia skorzysta.
jak to Szanowny Szafik zauwarzyl po prohormonach sa same spadki, wiec domniemam ze bez obrazy, z naciskiem bez obrazy jestes wciaz tlustym leszczem.
dorzuce jeszcze ze wypocina bym tego nie nazwal gdyz nawet sie nie zgrzalem myslac o tym, dlaczego ty to tak nazwales.. nie wiem?!
zamknijjuzgembe
Napisano Ponad rok temu
a nie o tym czy wolisz sobie wbijać igłę w dupe czy w kutasa...
a produkuj sie do woli ja wiem jedno
gdybyś stanął na przeciwko mnie
załatwiłbym cie szybciej niż sylwia pudziana
(chmm cholera sylwia tłusta małpa a jednak pokonał pięknie wyrzeźbionego pudzianka)
niestety po drugiej stronie monitora
sobie używasz bezkarnie i to właśnie świadczy o tym jakim jesteś zerem,
dlatego nawet nie mam zamiaru odpisywać na twoje zaczepki.