GASPARI Plasmajet
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
tez musze to zakupicpodobno dobry produkt,sam kiedyś go wypróbuje

WTF ?
Napisano Ponad rok temu

WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Nastepny cykl bede robil miedzy innymi na PJ tak ze zdam relacje z dzialania.
Niestety dopiero za 2 miesiace, ale chyba nigdzie sie nie wybieramy

Napisano Ponad rok temu
Wlasnie dzisiaj paczka do mnie dotarla.
Nastepny cykl bede robil miedzy innymi na PJ tak ze zdam relacje z dzialania.
Niestety dopiero za 2 miesiace, ale chyba nigdzie sie nie wybieramy
Dobry wybor

Tylko wazne kiedy sie ja biorze, na mniej najlepiej dziala jak sie ja wezmie 3-4h przed treningiem
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spożywajcie póki czas,bo nie długo zostanie wycofanych sporo supli z ALRI i Gaspari.
Powiedz cos wiecej na ten temat. O co chodzi i dlaczego?
Czyli lepiej sie zaopatrzyc na zapas nie.
Napisano Ponad rok temu
Spożywajcie póki czas,bo nie długo zostanie wycofanych sporo supli z ALRI i Gaspari.
ALri to powinni ogolnie zakazac

Co do Gaspari to pewnie Halodrol?
Been there, taken that

Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
A co dokładnie z Gaspari zostanie wycofane?Spożywajcie póki czas,bo nie długo zostanie wycofanych sporo supli z ALRI i Gaspari.
Napisano Ponad rok temu
ALri to powinni ogolnie zakazac
(oprocz Ngeorge'a - jak dla mnie zajebista kreatyna) a tak na powaznie to mysle ze pewnie przepisy sie zmienia, nie? Ktos zauwazyl ze to 'zbyt mocne' i podchodzi pod PH/SAA wiec lepiej zakazac i wzmocnic rynek undergroundowy. Na innych forach ludzie pisza za biora podwojne dawki JW BAM i PA i ze zajebiscie jest
. Dziwne troche ze na polskiej stronie ALRI nie ma TRenu w produktach wymienionego, a na allegro mozna bez problemu kupic "legalnie' sprzedawany w Polsce....ehhhh. Ja musze sie przyznac ze mam Restore i nadal mam pewne obawy przed sprobowaniem tego 'cukierka'. Masa masa, ale dla mnie to tylko hobby, i nie chce tracic zdrowia
![]()
ALRI wycofał Methoxy-TRN z produkcji. Na Allegro jedna osoba sprzedaje ten produkt ( więć nie ma co panikować ) może ostatnia seria albo jak zdarza sie na Allegro numer seryjny/data ważnośći nadrukowana. Na zachodzie Europy i USA OUT OF STOCK

Napisano Ponad rok temu
Zobaczymy jak to bedzie... Suplementy z Anabolic Xtreme blokowane są przez rząd USA chyba od dwoch lat. Zatrzymywane statki handlowe z Chin które przewoziły "białą substancje" do produkcji 3-AD AX itd A tu nowe wersje produktów NEW MAXIMUM STRENGTH

Napisano Ponad rok temu
Tak jak mowisz. Wyczytalem na innym forum cyt. ,,Dostalem wiadomosc od Gaspari,ze Halodrol tez dostanie bana za 3-4 tygodnie.''
Takze spieszmy sie

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Venom to obecnie najmocniejszy przecinak,ale wiele osób na zjady po nim i ogólnie depresje.Jungle to designed steroids,podejrzewam że BAM i Pro Anabol też.Z gaspari na bank halodrol-DHEA i 6-oxo to nei są substancje które mozna sobie od tak jeść,choć prawdą jest że działa dobrze.
OK, ale jedno mnie zastanawia, ALRI to amerykanska firma, i juz od dawna jest na rynku US, a tamtejszy rynek i konsumenci nie daja sobie 'w kasze dmuchac' tj gdyby ktos jadle cokolwiek produkowane przez ALRI i mial 'zjazd' po tym, a ALRI twierdzilo ze jest 'naprawde bezpieczne i legalne' to przeciez od razu ALRI zostaloby pozwane do sadu a w gre wchodzilyby milionowe odszkodowania (byl jeden przypadek ze wlasciciel psa pozwal fryzjera bo ten mu zle obcial psa wlosy i wygral iles tam milionow !

DHEA ma byc wycofane z sklepow nawet w US gdzies slyszalem, to moze dlatego i w Polsce? A jak to jest w Polsce? przeciez GiS dopuscil do sprzedazy JW? Nie sprawdzili tego co tam jest? nie bylo testow?
Jest tez sprawa roznych wersji JW i Restore - wiem ze sa co najmniej 2 wersje, o ile nie 3 nawet. Pierwsza wersja JW na bank blokowala, druga niby juz nie, tak samo sklad Restore sie zmienil.....
Litwin jadles JW, nie? Jak wygladala butelka i kiedy to bylo? Moze jadles ta stara wersje? Moze ja maja wycofac z produkcji?
Been there, taken that

Napisano Ponad rok temu
Zapoznając sie z informacją o produkcie albo robisz cykl albo odpuszczasz. Jezeli dostajesz jeden ze skutkow ubocznych kogo chcesz pozywać

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
I co będziesz miał przejebaneWłaśnie dostałem wezwanie do Sanepidu bo sprzedaje Venoma,jest on zbanowany.

Napisano Ponad rok temu