Początkiem marca mam zamiar zakupić modlitewnik i mam problem bo nie wiem jakiej firmy wybrać jak byście mogli coś doradzić czy lepiej kupić osobny modlitewnik znaczy ławkę scotta czy kupić modlitewnik do ławki? raczej z tańszych widziałem z marbo ławke scotta za 129 zł ale wydaje się nie wygodna bo nie ma regulowanych stojaków 2 z marbo za 169 ale już ma osobne stojaki i można łączyć do niego wyciąg 3 to keltona ta już kosztuje 300zł lub jeszcze marbo ale z tej wyższej serii też za 300 mam domową siłownie więc nie potrzebuje niewiadomo jakiego sprzętu ale lubie mieć wszystko oddzielnie niewiem czemu
![:)](http://www.fabrykasily.pl/public/style_emoticons/default/smile.png)
poniżej linki:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]chyba że lepszy bym miał taki zestaw:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Jak znacie jeszcze jakieś solidne firmy to napiszcie