Gdzie pracujecie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To ja robie w zakładzie robót energetycznych TRAFO [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i nienazekam 10 na h na czysto z umową srednio 2-2.5 tys na miesiac wyjde.a najlepsze jest to ze nigdy sie nie uczyłem w tym kierunku i elektrykiem stałem sie w ciągu 1.5 roku pracy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja robię na rusztowaniach i jest si kasa dobra i gosc wypłacalny
skladalem rusztowania trzeba byc wygimnastykowanym zeby skakac po nich
Napisano Ponad rok temu
prowadze przedsiebiorstwo gospodarcze. pieniadze sa jak jest robota, jak nikt w chuja nie poleci (jak bym mial zabijac za kazda zlotowke to bym juz byl dawno temu seryjnym), niestety ryzyko tez jest.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W planach mam pójść do roboty jakiejkolwiek byle nie przy taśmie. Kiedyś w wakacje pracowałem w firmie sprawdzającej jakość,9zł/h i chyba się zgłoszę do nich jeszcze raz, bo tak opierdalać to się jeszcze nigdy nie opierdalałem, szedłem do roboty odpocząć po ciężkim dniu i nocy, a swoje też zarobiłem. Mieszkam sam więc z 40% kasy mogę oszczędzić.
Za tą kasę chce podokańczać kursy na CADa, Inventora i Pro Eng, lub zająć się CNC, świetna sprawa.
Napisano Ponad rok temu
Na te wakacje na budowie, w 4 tygodnie z nadgodzinami i dwie soboty czyli dni 22 (z czego soboty krócej, czasami w dni w tygodniu po 8 czasami 11 godzin) z premią około 2 tys zł jako nikt, czyli podaj, przynieś, pozamykaj okna, posprzataj, pozniej już oszlifuj sciane, zrob jakieś tam poprawki, przynieś regipsa i to na tyle. Do tego fucha w jedną sobotę, malowałem z kumplem pomieszczonko takie małe w 1h u kobiety, obiad na miejscu, łacznie z dojazdem 2h zajęło nam, po 120 zł zarobiliśmy.. szkoda że babka sie zdecydowała jednak nie malowac calego mieszkania jeszcze, bo to jesst taki duży dom jednorodzinny, a 9zł za m2. I to by bylo chyba na tyle moich prac ^^
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. Praca z tatą mojej byłej przy montowaniu okien(ma taką firmę). Wypłacalność 100% i po każdej robocie-do 2 razy w tyg. Robiłem to po skończeniu liceum, czyli ponad 4 lata temu.
2. Praca w magazynie na 2 zmiany(2006/2007), która skończyła się prawie utratą palca Później miałem przerwę od lutego do wakacji. Usunąłem znamiona, wiec byłem niezdolny do pracy przez jakiś czas, później postanowiłem, że w wakacje wyjadę do Anglii.
3. Sierpień 2007 wyjazd do Anglii (Manchester). Tam pracowałem najpierw dorywczo(kilka dni w ciągu miesiąca). Było zajebiście ciężko bez stałej pracy. Dalej jako pomocnik kelnera w restauracji na lotnisku. Następnie przeniosłem się do magazynu(lepsza kasa, dużo nadgodzin). Z wypłacalnością nie było problemu-zawsze co tydzień kasa na koncie. Obojętnie gdzie pracowałem. Tam nie ma czegoś takiego jak niewypłacalność, bynajmniej ja sie z tym nie spotkałem. Wróciłem w grudniu i postanowiłem dokończyć na spokojnie licencjat. Dokończyłem i zacząłem szukać stażu.
4. Pod koniec września 2008 zacząłem staż jako spedytor. Praca hm w miarę fajna. Związana ściśle z moim kierunkiem studiów (logistyka). 6 miesięcy stażu, później 3 miesiące pracy. Wpisali mi stanowisko-specjalista ds. zamówień, a robiłem dalej to samo. Skończyłem tam pracować na koniec czerwca.
5. Po skończeniu pracy tam nie mogłem nic znaleźć. Taty znajomy zaproponował mi prace ogólnobudowlane. Pracowałem przy zakładaniu krawężników. Kilka tyg, okazało się, że kutas jest nie wypłacalny, wiec odszedłem. Tata też się tego nie spodziewał, no ale tacy są ludzie.. Odzyskałem całą kasę po ponad miesiącu od skończenia pracy.
6. Staż jako referent ds. Ubezpieczeń. Straszny staż..przejebana szefowa.. po 2 miesiącach udało mi się jednak zmienić pracę
7. Obecna praca-specjalista ds. planowania produkcji. Jak narazie jestem tu drugi tydzień. Jest w miarę spoko, kasa..minimalna niestety.. No ale ja na to patrze, jak na nowe doświadczenie w logistyce.
Plany? Przeprowadzka do wrocka razem z dziewczyną i pracowanie tam. Oczywiście chciałbym w logistyce Się rozpisałem, ale to tak dla chwilowego zabicia czasu, bo nie mogę się od rana do niczego zebrać..
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!