co sadzicie o tym cyklu?
Napisano Ponad rok temu
1-11 Testosteron enanthate 300mg/E5D
1-10 Deca-durabol 200mg E7D
4-11 Winstrol 50mg E0D
co otym cyklu sadzicie, prosze o ewentualne poprawki i o rozpisanie odpowiedniego odbloka po tym cyklu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najlepiej ocenic potrzeby po cyklu, na bierzaco. u mnie napewno wystapil blok po cyklu, bo byly akurat w tedy swieta i cos mi sie pomylilo w odliczaniu dni od cyklu zamiast wrzucic cloma 2 tyg po omce wrzucilem go kilka dni pozniej, i te kilka dni to byla masakra. momentalny spadek libido, zauwarzalne to bylo zwlaszcza dlatego poniewaz byly duze dawki na ktorych libido bylo bestialsko duze.
obecnie jade 200mg/tyg i tez fajnie sylwetka sie krztałtuje.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
u mnie to wygladalo tak ze nagle z dnia nadzien zero libido, jednym slowem szok to tak jak wejsc na 10 pietro i spierdolic sie do piwnicy przez chodnik.
mozesz zarzucic dwa dni po dwie tab. przejsc na jedna i ciagnac az poczujesz ze wracasz do normy, i od tej chwili gdy juz poczujez zmiany na + pociagnac jeszcze z dwa, trzy dni po jednej tablecie. ja tak zrobilem i bylo ok.
hcg stosuje sie przewaznie przy dluzszych cyklach, i do tego bardziej blokujacych. jesli bys ty czy ktos inny zdecydowal uzyc hcg przy takim cyklu, nie zabronil bym, pomoze ale bez niego tez bedzie b. dobrze.
jak chcesz bardziej w mase pojsc to wez na kicka 1-4 mete
jesli latwo lapiesz kilogramy zostan przy winku, choc ja bym wolal walnac m-drola zamiast niego. ale to juz duzo wieksze skutki uboczne.
po winie zgaga, wysuszanie stawow (deka troche tu da na +), czasem wypadanie wlosow, watroba. przyrost sily i wysuszy miesien.
po mdrolu, tak jak po winie watroba, ale bardziej. + do tego nerki. czasem bule brzucha, kipskie samopoczucie (zamuła), do tego sila i duzy przyrost suchej masy. no i blok (w tym zestawie 24cloma to bankowo). jak wspomnialem to juz z wyzszej polki jesli chodzi o przyrosty i o skutki uboczne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale nadal wypowiedzi sa nie zgodne
Bo nie ma tylko jednej opcji po to aby sie porządnie roz***ać
Napisano Ponad rok temu
ale nadal wypowiedzi sa nie zgodne
Bo nie ma tylko jednej opcji po to aby sie porządnie roz***ać
zgadzam sie, tak szczeze to wiele rzeczy mam maly wpływ, jakis tam ma ale i tak bedzie dobrze tak czy tak
wiele ludzi sie spuszcza czy dac 20, czy 25mg,... lepiej by sie przylozyli do diety bo z tego bedzie pozytku.
po omie wiec spadkow bo wieksza masa idzie, wraz z aromatyzacja. wieksza aromatyzacja czyli wieksza masa spadkowa, no ale i tak zostaje te mieso ktore sie "wyprodukowalo"
na propie zrobisz 8kg, zostanie 7,
na omie walniesz 12-14 i zostanie mniej wiecej tyle samo.
nie biłem susty, ale jedni mowia ze sa mniejsze spadki drudzy mowia ze takie same.
wole ome, mniej duzo mniej wyjebek. sustowa mitologia moze byc wymyslona w celu zarobku na wyjebkach susty.
omy legit w polsce b. duzo. susty ryzyk fizyk. gdy by byly takie same to po co ludzie by ja kupowali, i ryzykowali? byc moze dlatego ta fama by zachecac do susty. nie wiem moze tak byc ale nie musi, ja i tak bije ome. lubie ten róż.
pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najlepiej ustalic sobie cel przed cyklem, jestem chudy, waze "iles" kg moge jeszcze walna np 20kg masy i nie bede sie czul grubo to wale tyle cykli typowo masowych cykli az to osiagne, nastepnie ustanowienie nowego celu: np. redukcja i dalej jazda. potem kolejny cel, np definicja, twardos miesni i poprawa jakosci.
Napisano Ponad rok temu
1-8 Deca 300mg/E7D
1-8 testosteron prop 50mg/E0D
3-8 winstrol 50mg/E0D
co powiecie? i gdzie widzicie ewentualna niezgodnosc. prosze o opinie bo jeste bardzo zdecydowany na taki cykl, choc niewiem czy on jest az tak poprawnie rospisany.