smierć i odżwyki wtf
Napisano Ponad rok temu
"krobata1
witam serdecznie. mam do Was takie pytanko : jak Kościół Katolicki patrzy na używki typu kreatyna, HMB - inaczej mówiąc na środki wspomagające ćwiczenia, zwiększające wydajność, rozrost mięśni ? czy traktuje je jak narkotyki?
w końcu nie traci się od tego świadomości."
"Nie wiem jakie jest stanowisko KK w tej sprawie,ale używki typu kreatyna,HMB itd.uszkadzają wątrobę i są bardzo niebezpieczne dla organizmu.Przedawkowania powodowały nawet śmiertelne przypadki.Czy warto tak ryzykować własnym zdrowiem? Nie lepiej dbać o piękno duchowe swojego ducha i duszy?"
smierć? uszkodzenia wątroby?
z jakiejś stronki - wypowiadał się lekarz:
"Należy jednak pamiętać, by przy suplementacji kreatyną dużo pić. Gdy bowiem pod jej wpływem woda z naczyń krwionośnych przechodzi do komórek mięśniowych, pogarsza to zdolność organizmu do ochładzania się i zdolność krwi do przenoszenia tlenu. W ekstremalnej sytuacji może to nawet doprowadzić do śmierci w czasie wysiłku."
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bezpseudo, dnia 19.02.2009 - 04:37 , napisał:
z forum katolickiego - temat co sądzi kościoł o odżywkach - wypowiada się uczestnik rozmowy
"krobata1
witam serdecznie. mam do Was takie pytanko : jak Kościół Katolicki patrzy na używki typu kreatyna, HMB - inaczej mówiąc na środki wspomagające ćwiczenia, zwiększające wydajność, rozrost mięśni ? czy traktuje je jak narkotyki?
w końcu nie traci się od tego świadomości."
"Nie wiem jakie jest stanowisko KK w tej sprawie,ale używki typu kreatyna,HMB itd.uszkadzają wątrobę i są bardzo niebezpieczne dla organizmu.Przedawkowania powodowały nawet śmiertelne przypadki.Czy warto tak ryzykować własnym zdrowiem? Nie lepiej dbać o piękno duchowe swojego ducha i duszy?"
smierć? uszkodzenia wątroby?
z jakiejś stronki - wypowiadał się lekarz:
"Należy jednak pamiętać, by przy suplementacji kreatyną dużo pić. Gdy bowiem pod jej wpływem woda z naczyń krwionośnych przechodzi do komórek mięśniowych, pogarsza to zdolność organizmu do ochładzania się i zdolność krwi do przenoszenia tlenu. W ekstremalnej sytuacji może to nawet doprowadzić do śmierci w czasie wysiłku."
Nie no tekiej beznadziejnej wypowiedzi jeszcze nigdy nie slyszalem

No to ja ide do kosciola wrzucic na ofiare swoja kreatyne....
Napisano Ponad rok temu