smierć i odżwyki wtf
Napisano Ponad rok temu
"krobata1
witam serdecznie. mam do Was takie pytanko : jak Kościół Katolicki patrzy na używki typu kreatyna, HMB - inaczej mówiąc na środki wspomagające ćwiczenia, zwiększające wydajność, rozrost mięśni ? czy traktuje je jak narkotyki?
w końcu nie traci się od tego świadomości."
"Nie wiem jakie jest stanowisko KK w tej sprawie,ale używki typu kreatyna,HMB itd.uszkadzają wątrobę i są bardzo niebezpieczne dla organizmu.Przedawkowania powodowały nawet śmiertelne przypadki.Czy warto tak ryzykować własnym zdrowiem? Nie lepiej dbać o piękno duchowe swojego ducha i duszy?"
smierć? uszkodzenia wątroby?
z jakiejś stronki - wypowiadał się lekarz:
"Należy jednak pamiętać, by przy suplementacji kreatyną dużo pić. Gdy bowiem pod jej wpływem woda z naczyń krwionośnych przechodzi do komórek mięśniowych, pogarsza to zdolność organizmu do ochładzania się i zdolność krwi do przenoszenia tlenu. W ekstremalnej sytuacji może to nawet doprowadzić do śmierci w czasie wysiłku."
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedy spojrzysz w oczy pięknej dziewczynie
nie odmowisz mi tych slow, ze jest zycie pozytywne...
Jedyne granice są w Twojej głowie !
Nie potrzebuje plusików, wazne jest to, że mogłem pomóc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z forum katolickiego - temat co sądzi kościoł o odżywkach - wypowiada się uczestnik rozmowy
"krobata1
witam serdecznie. mam do Was takie pytanko : jak Kościół Katolicki patrzy na używki typu kreatyna, HMB - inaczej mówiąc na środki wspomagające ćwiczenia, zwiększające wydajność, rozrost mięśni ? czy traktuje je jak narkotyki?
w końcu nie traci się od tego świadomości."
"Nie wiem jakie jest stanowisko KK w tej sprawie,ale używki typu kreatyna,HMB itd.uszkadzają wątrobę i są bardzo niebezpieczne dla organizmu.Przedawkowania powodowały nawet śmiertelne przypadki.Czy warto tak ryzykować własnym zdrowiem? Nie lepiej dbać o piękno duchowe swojego ducha i duszy?"
smierć? uszkodzenia wątroby?
z jakiejś stronki - wypowiadał się lekarz:
"Należy jednak pamiętać, by przy suplementacji kreatyną dużo pić. Gdy bowiem pod jej wpływem woda z naczyń krwionośnych przechodzi do komórek mięśniowych, pogarsza to zdolność organizmu do ochładzania się i zdolność krwi do przenoszenia tlenu. W ekstremalnej sytuacji może to nawet doprowadzić do śmierci w czasie wysiłku."
Nie no tekiej beznadziejnej wypowiedzi jeszcze nigdy nie slyszalem to chyba tyczy sie koksow. no i przez takich bezmuzgowcow mamy problemy ze starymi
No to ja ide do kosciola wrzucic na ofiare swoja kreatyne....
Napisano Ponad rok temu