cykl litha
Napisano Ponad rok temu
propa farmadon apteke lub alchemie
npp razak
Napisano Ponad rok temu
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kwiecien/maj startuje z nowym cyklem mysle nad omo+npp+win
Napisano Ponad rok temu
Przydało by się w tym dziale zrobić zdjęcia koksu który wbijamy. I podwiesić temat .
Napisano Ponad rok temu
po cyklu mono 6 tyg 20gED + noz4
zamiast po cyklu odpuścić to jeszcze bardziej będziesz katował nery - juz lepiej zrob faze nasycenia 2 tygodnie po 10g, a potem 5g do końca względnie 10g w DT. Max przyswajalnej krety to 10g po fasie nasycenia jest to 5g, jak zadługo trwa fasa nasycenia organizm wypłukuje całą kreatynę.
Osobiście bym mete pociągnął tydzień dłużej, zaczął od mety solo dopiero w 2 tygodniu z propem.
Napisano Ponad rok temu
moj organizm przysfaja 20g zreszta mono moge jesc lopata i tak efektu zadnego na nim nie widze juz, a czy to 5 czy 10g to dla mnie nie robi roznicyMax przyswajalnej krety to 10g po fasie nasycenia jest to 5g
duzy_joe, ja to bym wogle wyjebal cykl kosmiczny ale nie mam tyle czasu,zdrowia i pieniedzy.
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
zamiast po cyklu odpuścić to jeszcze bardziej będziesz katował nery
a czym na cyklu będzie katował nery?
czy 20g mono rozpierdoli mu nerki czy jak? po cyklu bym na miejscu litha trzaskał mono 10g ed i codziennie jakis stack typu HP , XP
Napisano Ponad rok temu
a czym na cyklu będzie katował nery?
Meta i prop powodują niewydolność nerek, ale jak mu to obecnie wisi to pozostaje tylko trzymać kciuki za udany cykl i zdrowie.
Napisano Ponad rok temu
ps. Nie mam wątroby a chodzę i żyje z/w kolacja:
Napisano Ponad rok temu
Poza tym jak masz tyle pudełek mety to chyba powinna być choć jedna ulotka a w niej jak byk w punkcie 2:
Informacje ważne przed zastosowaniem leku
- ...
- zaburza czynności mięśnia sercowego
- zaburza czynności wątroby i nerek
- zespól nerczycowy
- ...
Dokładnie tak samo jest z propem ale nie chce mi się szukać ulotki
To już kolejna Twoja wpadka
Napisano Ponad rok temu
przykładowo. Od teścia wypadają włosy,ma się trądzik itp i co ? Wszystko zależy od uosobień genetycznych człeniu i nie mieszaj.
W jednym temacie już napisałeś , że od clena się umiera zastanów się co ty w ogóle piszesz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przelej mi sare na konto a pójdę i zrobie wszystkie badania (100zł ) ciekawość kosztuje.
Napisano Ponad rok temu
Nigdzie nie napisałem, że koks zabija - ba proponowałem Lithowi cykl z 2 orali i w tym z antkiem, chyba nie myślisz, ze chciałbym go zabić
BTW: Martwiłbyś się na cyklu o wątrobę też praktycznie? (wątroba nie jest unerwiona i nie boli - czyli te samo teoretyczne pierdolenie co mi zarzucasz), jak już coś boli na cyklu to właśnie nerki i trzustka ;p
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rtwiłbyś się na cyklu o wątrobę też praktycznie?
Jest takie coś jak "osłonka" słyszałeś ?
Napisano Ponad rok temu
duzy_joe, juz tak nie wyolbrzymiaj wszystkiego , gdyby kazdy sie o to wszystko martwił to nikt by w zyciu koksu nie brał bo wiesz ze wszędzie sie mozna doszukac skutków ubocznych
A gdzie ja wyolbrzymiał napisałem, ze po tym umrze czy co, tylko przedstawiłem swoje zdanie, ze odpuściłbym takie dawki krety, jako nieuzasadnione? Joint napisał, ze meta i prop nie wpływa na nerki tylko na wątrobę, to go wyprowadziłem z błędu i tylko tyle.
BTW: nie róbcie offtopa jak coś macie do mnie i chcecie pogadać załóżcie osobny temat;]
Ale po co ją brać jak i tak wątroba nie boli, a osłonek na nerki, które bolą nie ma? Niemniej, pojawia się dodatkowa kwestia sensu stosowanie osłonek na sfd, był kiedyś test i bez i z osłonkami koles wyniki miał takie same, dopiero jako bral 2 miechy przed cyklem to wyszło, ze coś tam dały ale to napewno nie było warte tej kasy.Jest takie coś jak "osłonka" słyszałeś ?
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
dobra koniec off'topu