Gandzia :)
Napisano Ponad rok temu
Proszę wstawiać tu przeżycia po gandzi
Można tak, że odnosić się do prawa.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wątpię czy ktoś się wypowie bo to forum koksów i nikt poza suplementami nic nie bierze nawet saa to rzadkość bo jesteśmy NATURALE
Gandzia też jest naturale
Ktoś może próbował nie mówię żeby tu się ćpuny wypowiadały
tylko ludzie co zażywają to z głową
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a i wykrywalnosc thc w organizmie to 10 lat prawda czy fałsz?(troche nie chce mi sie w to wiezryc)
czy 10 lat, to nie wiem dokladnie, ale thc sie utrzymuje w organizmie baaaardzo dlugo. Napewno kilka lat aczkolwiek po pierwsze palenie nie jest zabronione. Jak Cie na samym fakcie nie zlapia, to juz po moga Ci naskoczyc. Zwykle narkotesty na sline, czy mocz nie wykryja sladowych ilosci thc w organizmie. Musialbys byc ubuchany.
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostro trzyma oko 3godz potem puszcza długo puszcza
A co do tego więzienia to za posiadanie by mogli mnie skarać a za takie pisanie jak teraz nie
Napisano Ponad rok temu
ostatnio w szkole mielismy lekcje z polcjantem i za promowanie marii sa paragrafy np dziecko ktore chodzi z czapka na ktorej jest symbol marii juz moze miec zarzuty. a i wykrywalnosc thc w organizmie to 10 lat prawda czy fałsz?(troche nie chce mi sie w to wiezryc)
nawet dożywotnio, to sie kumuluje w włosach, paznokciach, i wątrobie - jednak nikt nie bedzie Ci kroił wątroby by udowodnić, ze brałeś stuff.
Napisano Ponad rok temu
a da sie tak
Hmmm jak byś brał to byś wiedział
Napisano Ponad rok temu
duzy_joe napisał/a:
..:Damian:.. napisał/a:
a da sie tak
Hmmm jak byś brał to byś wiedział
dokladnie-ja jaram naprawde rzadko. Odkad przeczytalem, ze to zle wplywa na wolny testosteron we krwi, to mam dodatkowa motywacje Bez glowy, to znaczy tak jak moi kumple z osiedla-codziennie. To tak jak z chlaniem. Wszystko jest dla ludzi
Napisano Ponad rok temu
dokladnie-ja jaram naprawde rzadko. Odkad przeczytalem, ze to zle wplywa na wolny testosteron we krwi, to mam dodatkowa motywacje Bez glowy, to znaczy tak jak moi kumple z osiedla-codziennie. To tak jak z chlaniem. Wszystko jest dla ludzi
Popieram wszystko jest dla ludzi
Gandzia jest mniej szkodliwa od alkoholu dla otoczenia w którym się znajdujemy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak byś wiedział, że w Polsce 90% osób młodych (w osrodkach dla chorych psychicznie) z schizofrenia to osoby które chwyciły zawias po trawie to byś inaczej pisał ;]
jak ktos ma slaba psychike, to tak jest. Nie dla psa kielbasa. To tak jakby powiedziec, ze odzywki zabijaja, bo kumpel ma problemy z sercem po stormie i shocku..A lezal pod kroplowka itd. Organizm slaby i tyle.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dowcipy :D
- Ponad rok temu
-
Jaka sieć??
- Ponad rok temu
-
INTERNET
- Ponad rok temu
-
może mi ktoś przybliżyć co to za środki??
- Ponad rok temu
-
pas neoprenowy
- Ponad rok temu
-
Zarabiaj nawet 900zl na ogladaniu reklam w internecie!
- Ponad rok temu
-
RapidShare
- Ponad rok temu
-
piwkko
- Ponad rok temu
-
Skręcenie kostki
- Ponad rok temu
-
Wypadki