Witam. Mam 19 lat (ukończone w październiku), 173 cm wzrostu i ok. 65 kg wagi (ważyłem tydzień temu około 67.5 i drastycznie mi spadła mimo trzymanej diety takiej samej i treningu). Od następnego poniedziałku (16.11) będę leciał nowym planem treningowym, a mianowicie.. plan jest 8 dniowy (traktuje 8 dni jako "tydzień", mam swoja siłownie "piwniczanka", mam sprzęt itd. więc mogę chodzić kiedy chce), prezentuje się on tak:
1 dzien- klata, 2- plecy, 3- nogi, 4- przerwa, 5- bic+tric, 6-barki, 7-nogi, 8-przerwa. (planuje zrobić takich 5 "tygodni", czyli 40 dni.) Ćwiczę około 2 lat, z czego na poważnie od stycznia tego roku do wakacji, i od września do teraz czyli 8 miesięcy... no i tutaj muszę dodać, że nigdy nie robiłem nóg, poza ostatnim treningiem na skoczność Kangaroohops, robionym przez 8 tygodni (skończyłem go z ostatnim tygodniem października) na którym wbiłem 1cm w łydki i 3cm w uda. Na tors nie narzekam zarówno w wyglądzie jak i siłowo, niestety chude nogi nie dają mi żyć, mimo że szybkie i skoczne ja domagam się masy

Dietę będę trzymał tak na 80-90% myślę, bo chodzę jeszcze do szkoły, tak więc o posiłki w szkole ciężko, ale wszelkie podstawy diety będą zachowane. No i teraz wysuwam pytanie.. Kupiłem Cell Pump Biogenix'a duży (tj. 665g = 70 porcji, 2 dziennie), mam jeszcze około 150 zł do dorzucenia na ten "cykl :D" i nie mam pojęcia co mogę do tego dokupić.. Ma ktoś jakiś pomysł? Może amino jakieś? Zależy mi głównie na masie (wiem że nie istotne ale łydek i ud, a u mnie z łydkami ciężko..), więc słucham propozycji i porad, za które z góry dziękuję, jeżeli jakiekolwiek się pojawią
"Proście, a będzie wam dane.. szukajcie, a znajdziecie"