Yohimbine HCL
Napisano Ponad rok temu
Robie teraz mega redukcje, dieta jest, biegam, skakam, latam, pływam w tancu, w ruchu wypoczywam Z supli typowo redukcyjnych biore ALCAR i taki lajcikowy spalacz (nie zawierający oczywiscie yohimbiny).
Temat yohimbiny był juz chyba raz poruszany. Nawet ktos stwierdził ze moze ona byc szkodliwa i lepiej sie tego nie tykać. Co wy myslicie ?
- skuteczna w walce z oponką ?
- szkodliwa ?
- w pełni legalna ? bo ja od czasu do czasu mam narko-testy w pracy i jesli je obleje raz, to wylatuje
Moze ktos zna jakies arty o niej, albo linki ciekawe.
Pisac !! Pozdro
Napisano Ponad rok temu
to ja bym musiał wziąć ponad 20 mg dziennie
z czego np yohimbine z kilosports 90 kaps 2,5 mg
starczyło by mi na... tydzień? moze troche dłużej... 11 dni
to na miecha 3 opakownia wcale nie jest dobry interes.
Napisano Ponad rok temu
Osobiście polecam, choć narazie brałem na próbe przez tydzien - według mnie ekstra efekty. Reszte dałem znajomemu i w 2 tyg. super go porobiło. Sam mam jeszcze jedno opakowanie, które czeka na właściwy moment W polsce johimbina jest nie legalna, nie wiem czy jest traktowana jako narkotyk, raczej nie bo raczej tym się nie naćpasz. Jednak w połaczeniu z amfa czy alko (ew nadmiar) jest bardzo niebezpieczna..powoduje zapaść ortostatyczną i niedokrwienie nerek. Jak masz lekkie sajdy po joszce to można dorzucić do niej 1000mg witaminy C
Napisano Ponad rok temu
W kapsułce jest 8mg johimbiny
w jakiej kapsułce podaj nazwę ,ja przytoczyłem kilosportu i tam tyle jest.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
W kapsułce jest 8mg johimbiny
w jakiej kapsułce podaj nazwę ,ja przytoczyłem kilosportu i tam tyle jest.
Scitec alpha burn za jakieś 50zł Można też kupić w aptece podobno jelfa też ma swoja joche HCL - oczywiście jak masz załatwić receptę.
Napisano Ponad rok temu
Ja tylko jednego nie kumam ponoc dawkuje sie 0,2 mg na kg masy
ta ma 2.5g yohimbiny hcl w jednej kapsółce (podkreslam to jest yohimbina hcl a nie zwykła yohimbina czy tez sproszkowana kora yohimbiny to taka roznica jak mniejwiecej miedzy L- glutamina a NAG, L- glutaminy mozesz w jednej porcji wziasc nawet 10g i brzuch cie nie rozboli, a NAG'u 2g zupełnie wystarcza, 3 to max). Pisze zeby brac od 1 do 2 kapsółek dziennie w zaleznosci od indywidulanej telerancji. Wiec jak bys brał 2 dziennie to masz na 45 dni a jak 1 to masz na 90 dni, wiec sie oplaci.
W polsce johimbina jest nie legalna,
ale jak to nielegalna ?? to jakim cudem sprzedają ją w sklepach internetowych ?? Pozatym tak sie zastanawiam, te narko-testy u nas w robocie wykrywaja wszelkie narkotyki, właczając maryche ale nie wykrywają sterydów, teraz ciekawe czy yohimbina ma bardziej charakter narkotyku czy sterydu
Napisano Ponad rok temu
ale jak to nielegalna ?? to jakim cudem sprzedają ją w sklepach internetowych ?? Pozatym tak sie zastanawiam, te narko-testy u nas w robocie wykrywaja wszelkie narkotyki, właczając maryche ale nie wykrywają sterydów, teraz ciekawe czy yohimbina ma bardziej charakter narkotyku czy sterydu
Chodzi o to, ze jest dostępna wyłącznie w obrocie aptecznym. To co masz w sex shopach, czy na necie - to przemyt lub niekompetencja urzędników. U mnie na city w sklepie nigdzie nie dostaniesz johimbiny, tak samo raczej nie zobaczysz na sklepowej półce (chyba, że w spalaczu jakimś tam jest), po sanepid by się dowalił. Joha ma bardziej charakter narkotyku, działa anabolicznego nie ma wcale, choć usuwa zmęczenie, świetna jest po cyklu saa razem z odblokiem. Sprawdź sobie co wykrywają narkotesty w organizmie to będziesz miał pewniaka.
Napisano Ponad rok temu
"Chociaż johimba jest legalna w USA, jest coraz częściej uważana za narkotyk dostępny na różnych imprezach, głównie z uwagi na właściwości halucynogenne oraz pobudzające przy zażywaniu w dawkach 50-100 miligramów."
"Udowodniono, że johimba nie jest sterydem anabolicznym ani nie ma wpływu na endogeniczny poziom testosteronu."
z tego wynika ze mogli by to wykryc a jesli faktycznie powoduje jakies lekkie halucynacje czy tez palpitacje to w moim zawodzie odpada
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z tego wynika ze mogli by to wykryc a jesli faktycznie powoduje jakies lekkie halucynacje czy tez palpitacje to w moim zawodzie odpada
Raczej nie sądzę, nawet efki nie ma, a co tu o joszce.. jak co zapytaj się producentów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na Joszce z Kilosports jestem już od 3 tygodni. Łączę to z Thyrotherm next generation.
5mg joszki rano i 5mg joszki przed treningiem (łącznie 10mg czyli 4 caps).
Jestem naprawdę zadowolony z efektów chociaż, że biorę jej mniej niż powinienem. Książkowe działanie, tak jak powinno być. Polecam.
Napisano Ponad rok temu
a co do drug testow to polecam poczytac [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
co prawda w odniesieniu do prawa amerykanskiego ale i tak moze sie przydac, prawdziwa kopalnia wiedzy
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
głównie z uwagi na właściwości halucynogenne
i wydaje ci sie ze masz większy cięzar na sztandze założony
Blackzone, powiedz mi , jest zjazd libido na yohi? duzo osob uprzedza przed tym zeby do yohi jakiegos tribulusa wziąć
Napisano Ponad rok temu
powiedz mi , jest zjazd libido na yohi? duzo osob uprzedza przed tym zeby do yohi jakiegos tribulusa wziąć
Libido to pikuś, ale masz ostre otępienie już po 3-4 dniach. A po odstawieniu stany depresyjne, nic fajnego
Napisano Ponad rok temu
a ja nic nie odczułem z tego:]Libido to pikuś, ale masz ostre otępienie już po 3-4 dniach. A po odstawieniu stany depresyjne, nic fajnego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu