Dawkowanie
Napisano Ponad rok temu
kupilem nastepujace suple: STORM 835g, Bialko WPC ostrowii, Carbo
i kilka pytan co do dawkowania.
Podstawowa sprawa - cel masa, dieta oczywiscie jest, bialko kupione w nastepujacym celu: na noc, bezposrednio po treningu razem z carbo, i rano po przebudzeniu.
Problem jest nastepujacy . cwicze zawsze rano bo na 12 mam do roboty, wstaje o 9, o 10,40 ide cwiczyc . jak to wszystko polaczyc zeby sie nie pozygac moja propozycja taka:
DT: Rano po przebudzeniu na katabolizm ostrowie, kolo 9.40 jem sniadanie (owsianka+2 jajka), pol godziny przed silka storm, po silce storm ,carbo+bialko(czy musi byc jakis odstep miedzy stormem a carbo z bialkiem?? ) , godzinke po silce ryz+ tunczyk, pozniej dieta normalnie caly dzien, i przed snem ostrowia+oliwa
DNT:Rano po przebudzeniu na katabolizm ostrowie, storm w srodku dnia?? albo rano??
I tu wlasnie sie glowie co z tym stormem, czy w DT nie lepiej storma walnac tez po przebudzeniu z bialkiem (nie wiem czy mozna) i po treningu, doradzcie zeby jak najlepiej wykorzystac dzialanie storma
Myslalem zeby np przebudzic sie o 8, walnac po nocy bialko, kimnac sie jeszcze z godzine i jak wstane to wtedy storm, sniadanie itp.
Aaaa i jeszcze pytanie: po treningu co lepiej zastosowac bezposrednio, gainer czy carbo+bialko ??zeby sie nie obtluscic
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
dodał bym carboRano po przebudzeniu na katabolizm ostrowie
nieczy musi byc jakis odstep miedzy stormem a carbo z bialkiem?
ranoDNT:Rano po przebudzeniu na katabolizm ostrowie, storm w srodku dnia?? albo rano??
30 min przed treningiem i poI tu wlasnie sie glowie co z tym stormem, czy w DT nie lepiej storma walnac tez po przebudzeniu z bialkiem (nie wiem czy mozna) i po treningu, doradzcie zeby jak najlepiej wykorzystac dzialanie storma
śpijMyslalem zeby np przebudzic sie o 8, walnac po nocy bialko, kimnac sie jeszcze z godzine i jak wstane to wtedy storm, sniadanie itp.
carbo+białko, a najlepiej aminy BCAA+carbo, białko do posiłku po treningowego.Aaaa i jeszcze pytanie: po treningu co lepiej zastosowac bezposrednio, gainer czy carbo+bialko ??zeby sie nie obtluscic
Napisano Ponad rok temu