Cykl test
Napisano Ponad rok temu
1-2 kreta mono
2-12 oma + no-booster
12-17 kreta mono
14 PCT clomid
15-19 yohimbina
Dietke mam 2,77b 6,1ww i 1,7t w sumie 4100kcal, jednak nie będę dostosowywał diety do rosnącej masy; poprostu ciagle 4100kcal czyli jak przytyje dajmy na to 10kg 8-) to bedzie jakies 2,5b 5,5 i 1,3t. Trening - split w powijakach narazie tj mam cwiczenia ale problem z rozplanowaniem jaka partia w jaki dzien (planuje robić bic razem z tricem). Jak macie pomysł to chętnie wysłucham Aha i najwazniejsze kiedy bic ome? rano/wieczorem? w dzien treningowy czy dzień przed? Według mnie chyba dzień przed i rano - jak co zawsze mnie w szpitalu odratują, bo będzie więcej lekarzy, a jak nie bedzie to potrzebne to niebedzie mnie bol rozpraszał na treningu..8-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8 jest długości 40mm ale przecie 7 też 40mm.. to chyba lepiej jak co cieńsza? i wtedy nabierac 0,7x40 i robić nią injekcje? całą igłe wsadzać, nie porysuje sobie kości??
Napisano Ponad rok temu
a cykl rozpisany z dupy na maxa.KerbuS, nie masz pojecia a sie wypowiadasz.
duzy_joe, mono przez pierwsze 2 tygodnie nie mam pojecia po co i po jaki huj do omo ten pomper?! po cyklu dopierol climid i wtedy kreatyna + NO , samo omo na lato bym nie wbijał ale to kwestia upodobań i gustu. po cyklu zrobiłbym wieksza przerwe przed yohi.
Napisano Ponad rok temu
Jak da rade walić w dupe to będę walił w dupe, ale jak nie to udo.
No-booster nie stale, tylko przy treningach partii na ktore mam prio (też końcówka raptem 7 saszetek).
Po clomie mam przygotowane nowiutkie mono olimp 150 i wtedy raczej no-booster nie widze sensu bo już będę schodził z diety.. to poco mam sie pompować jeszcze bardziej wodą, by więcej spadło?
Może faktycznie pociągnę yohe później ale wtedy bym musiał dokupić mono i/lub aminki.. zobaczę jak kwestia finansowa sie rozwinie i jak będę rósł
A tak pozatym co robisz na bary i ile czasu zajęło ci tak je dojebac?
Napisano Ponad rok temu
to pojechales po bandzie..Mono 2 tygodnie na kick start
2 tygodnie na mono to lekko bezsensowane mis ie wydaje , ja bym poprostu wrzucił te mono po cyklu na omie mimo ze sie data kończy nic dla kreatyny sie stać nie powinno.data ważności sie kończy to wszamie, zaszkodzić nie zaszkodzi wiec spoko:P
bez sensu.. daj bostera do kreatyny a nie do bombyNo-booster nie stale, tylko przy treningach partii na ktore mam prio
dieta po cyklu to podstawa.Po clomie mam przygotowane nowiutkie mono olimp 150 i wtedy raczej no-booster nie widze sensu bo już będę schodził z diety..
co robie? ćwicze a czasu.. hmm z 3 dni albo i wiecejA tak pozatym co robisz na bary i ile czasu zajęło ci tak je dojebac?
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
A tak pozatym co robisz na bary i ile czasu zajęło ci tak je dojebac?
kilka cykli na mecie i sie dorobił
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A myslisz ze tutaj ktokolwiek przyznaje sie do czego? tu tylko pytaja jak cykl rozpisac ale gdy sie spytasz "co biles?" to wtedy "ja?! niiic no skąąąd"skoro nie chce sie przyznać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
uwierz mi ze ja na barku tak mam od 6kl podstawowki"... a te rozstępy to od dziecka mam"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
są specjalne maści
ja ze swojej strony polecam fissan, ktory juz przez wiele rak na tym forum przeszedl. Stosujac codziennie po kilku tygodniach widac znaczne zmiany. Rozstepy nie znikna wiadomo, ale te wieksze robia sie mniej widoczne, a te mniejsze nawet plytsze, co jest wyczuwalne w dotyku. Wszystko zalezy od systematycznosci
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!