Skład nie jest oszałamiający jedna tabletka to 1500 mg glukozminy , 100 mg wyciągu z liścia pokrzywy zwyczajnej, 0,7 mg manganu.
Jednym z plusów to cena 20 zł. Opakowanie wystarczy na miesiąc. Myślę że trochę podleczę moje wysilone stawy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobrze że dbasz o stawy, glukozamina jest OKejCo myślicie o tej glukozaminie?
Skład nie jest oszałamiający jedna tabletka to 1500 mg glukozminy , 100 mg wyciągu z liścia pokrzywy zwyczajnej, 0,7 mg manganu.
Jednym z plusów to cena 20 zł. Opakowanie wystarczy na miesiąc. Myślę że trochę podleczę moje wysilone stawy...
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miałem taką mieszankę z Trec'a i powiem, ze była nawet niezła.Ale sama działa średnio,lepiej mieszać z MSM,chornidrynom(czy jakoś tak )
Napisano Ponad rok temu
chodzi chyba o CHONDROITYNE-Ale sama działa średnio,lepiej mieszać z MSM,chornidrynom(czy jakoś tak )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Stosuję już 9 dni i muszę przyznać że ból się zmniejszył niesamowicie. Planuję stosować glukozaminę 3 miesiące, po tym okresie stawy będą jak nowe:)
Wcześniej stosowałem przez miesiąc MSM z Olimpu to zdecydowanie nie polecam, po miesiącu nic nie pomogło.Strata kasy i nerwów.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
stanazol z polskiej apteki |
Trening dla początkujących |
|
|
||
Kolagen i glukozamina - wiarygodność |
Inne sporty |
|
|
||