Vextargo- Vextargo CX11- Vitargo Carboloader- Vitargo Electrolites
Napisano Ponad rok temu
Jak w temacie ktore polecilibyscie bardziej. Zamowilem sobie Vitargo ElectroLytes i mysle jeszcze o jednym. Czy Carbo czy Electro czy Vextargo?
Opinie znawcow potrzebne bo nic nie znalazlem na forum.
Dzieki pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
,,Podsumowując, jeśli treningi trwają przez krótszy okres czasu,
tj. do godziny i przy normalnych warunkach pogodowych lub
w zamkniętych halach sportowych, stosowanie Vitargo CarboLoader
w zupełności wystarczy.
Jednakże, jeśli podejmowany jest długotrwały wysiłek, trwający ponad
godzinę, lub wykonywany w wysokiej temperaturze (powyżej 25° C)
zaleca się stosowanie Vitargo ElectroLytes w celu uzupełnienia utraconych elektrolitów.''
Vitargo ElectroLytes zawiera następujące składniki mineralne :
sód
potas
wapń
magnez
Rozumiem Litwin ze polecasz Vitargo jedno z dwoch. A czemu nie vextargo slyszalem
ze ma wieksza czasteczke weglowodanowa i jest lepiej wchlanialne i takie tam, czy to wszystko lipa czy jak.
Co myslisz?
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To ja zrobie tak, ze vitargo juz do mnie leci w drugiej paczce zamowie vextargo i zobaczymy co i jak.
Tak czy inaczej dzieki za odpowiedzi.
Pzdr
Napisano Ponad rok temu
No i tu bym się kłócił, powiedz mi gdzie Oni robią to Vitargo co Ja spokojnie wybrał bym Vextrago na bank jest lepsze od VitargoNie koniecznie,Vitargo jest na patencje i dbają o jakość a z PVL jest różnie.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Vextrago to dosyć nowe węglowodany więc do sportowców jeszcze nie doszło, może i Vitargo biorą ze Szwecji ale tu w PL chuj co z nim robią dla mnie jest to przynajmniej trochę dziwne... Ja stawiam na jakość czyli na Vextrago.poza tym sportowcy jedzą tylko Vitargo,ie czytałem by ktoś Vextrago ładował
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja tam wolę gainera po treningu i mam wszystko co trzebaZresztą rób jak uważasz,ja tam nie jadam żadnych węgli w postacji odzywki je łatwo z diety dostarczyć.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mutant Mass ma w lepsze węgle niż te które dostarczysz z diety Powiedzmy że ma te 15 składników, po treningu trzeba jak najszybciej dostarczyć stracone węglowodany Mutant Mass idealnie się do tego nadaje (Clean Carb, Vextrago) i do tego jeszcze ma białka w składzie nie wspominając od zdrowych tłuszczach. 30 min. później normalny posiłek: mięso minimum 150g, węgle złożone od 70 do 100g + warzywa - z takim składem nie masz szans próbować walczyć samą dietą z suplami i dietąNo właśnie nie koniecznie posiłek składa sie z 30-40 składników(witaminy w różnych formach,węglowodany o różnej kinetyce,inne składniki które nawet nazwy nie mają ),a najlepszy gainer ile ich ma? z 15
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie 130g Mutanta dobrze zapycha czuje się najedzony. Płynne odżywki są szybciej rozpuszczalne w kwasie żołądkowym i dlatego są lepszym rozwiązaniem po treningu bo szybciej dochodzą do mięśni niż Twoja kasza grycznaOrganizm nie za dobzre toleruje płynne odżywki dlatego mimo iż wypijesz mutanta masz ochote na coś treściwego,pokarm stały.
Tu po części się z Tobą zgodzę ale Vextrago znika dużo szybciej niż te produkty które napisałeś i dlatego po treningu to właśnie Vextrago będzie lepszym rozwiązaniem a dopiero 30 min. po vextrago Ryż, kasza czy tam coś innego...Nie am lepszych węgli niż zkaszy gryczanej i ryżu brązowego,nawet mutant i jego Vextrago nie ma składowo szans.
Nie rozumiemy się chyba, ja nie zastępuje gainerem żadnego posiłku. Gainer jako antykatabolik idealny po treningu, gaiera jem aby podnieść kaloryczność, węgle, białka, tłuszcze w diecie - jem go miedzy posiłkami.Pamiętaj że natury się nie oszuka.Gainer to tylko próba zastąpienia w sytuacji kryzysowej posiłku,anie inny sposób odżywiania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu