wybór supli na redukcje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
amino 2700 - 700 kapsow cena okolo 200
dla mnie to będzie dobry wybór bo sam sie nad nimi zastanawim a wiem ze te aminokwaski to pierwsza liga wśród aminek , biorąc pod uwage ze maja pełny aminogram wiec dla mnie kosiorki straszne za tą cene , mozna je stosowac również okołotreningowo tylko ( np. 3-4tab przed treningeim i 3-4 po treningu ) bcaa tak sie stosuje i jest ok wiec czemu tych tak nie wykożystać ,
venoma kolega dobry bral polecilem zreszta mu to jazd nie mial ale schudl niesamowicie ponad 10 kg w 1.5 miecha to kurwa uwierzyc nie moglem wazyl 94 chyba po tym wazyl tyle co ja 82-3 chyba cos takiego
tylko jestem ciekaw jakości umiesnienia po takim spadku wagi , bo chciał niechciał VENOM strasznie ora i nie oszczdza nawet mieśni
ja potrzebuje zjechać na oko parę kilo głównie z pasa bo sie mała oponka tworzy
wiec dla ciebie proponował bym połaczenie SCHORCHA + YOHIMBINKA , LUB TIGHTA + YOHIMBINKA ,
Napisano Ponad rok temu
a co myślicie o czymś takim warto się tym zainteresować czy pozostać przy amino 2700??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
treningów (moze bardziej na siłę jadę prio to siła klaty)
dieta też jakos nie ograniczona zbytnio jem nawet słodycze
tyle że zamiast całej paczki zjem se dwa ciastka i chuj
do tego mniej wegli i śmieci wszelakich i aero 3 x w tygodniu
po treningu siłowym. No i napieprzam ostro na brzuch
myśle że to dobra droga
żeby nie uszczuplic mięśni a pozbyc sie brzucha.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale to nic straconego bo jak sie zrobi cieplej zarzucam
treningi boksu i powinno byc gites.
Napisano Ponad rok temu
ACTIVLAB BCAA L-GLUTA XTRA puszka wychodzi 50 zl
mój młodszy braciszek to stosuje i jest zadowolony
Napisano Ponad rok temu
ewentualnie później dopalenie tightem:)
plus bialeczko i będzie dobrze
Napisano Ponad rok temu
ACTIVLAB BCAA L-GLUTA XTRA -1kg
4 kg bialeczka olimpa
2.25 białka biogenixa
scorch
1kg carbo biogenixa
Teraz pytanie jak to dawkować
treningi mam zawsze miedzy 11 a 13
jedna dawkę scorcha przed treningiem a gdzie upchnac 2??
BCAA walić przed treningiem siłowym a po aerobach 2 porcje BCAA plus carbo a pol godz, później porcje białka??
czy moze 1 porcje BCAA przed aerobami a po aerobach 2 porcje BCAA plus carbo a pol godz, później porcje białka??
w nietreningowe będzie HIIT lub piłka nożna i walić porcje BCAA przed i po??
dzięki za pomoc bo mam mętlik:)
Napisano Ponad rok temu
tight jak bedziesz kupowal postaraj sie kupic starego jest o wiele lepszy, i szkoda ze nie kupiles jednak Venom-a a sajdy po nim to nic wielkiego...przygnebienie czy zamulenie to nic wielkiego a za to jakie efekty koncowez pewnością pójdzie na cykl plus polecany scorch
ewentualnie później dopalenie tightem:)
odnosnie dawkowania
scorch - zaczynasz od 2 razy dziennie po 1 tab na czczo z rana i 30 min przed aerobami a nastepnie zwiekszasz sukcesywanie dawki wedlug odczuc, ja pamietam ze doszedlem do dawkowania 2x po 3 tab dziennie
bcaa jedziesz jak napisales przed treningiem i po skonczeniu aerobow z dawka carbo
bialka natomiast zakupiles moim zdaniem za duzo, bo w okresie okolotreningowym masz juz aminy z glutamina wiec w zupelnosci wystarczy bialko dawkowac 1 porcja rano, oraz prolongatum przed snem
w niedziele po wysilku fizycznym aminy tylko po
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...
Napisano Ponad rok temu
białko się nigdy nie zmarnuje zostanie najwyżej na następne cykle
Napisano Ponad rok temu
tight jak bedziesz kupowal postaraj sie kupic starego jest o wiele lepszy, i szkoda ze nie kupiles jednak Venom-a a sajdy po nim to nic wielkiego...przygnebienie czy zamulenie to nic wielkiego a za to jakie efekty koncowe
Tutaj się z Tobą nie zgodzę Joks. Ci którzy brali venoma często narzekali na bóle głowy, zimne poty i nadwrażliwość. Poza tym w venomie nie ma jak manipulować dawką za bardzo. Jeden kaps może okazać się za mało, a dwa to może być morderstwo Venoma lepiej zostawić dla zawodników (wg. mnie).
zaczynasz od 2 razy dziennie po 1 tab na czczo z rana
No właśnie jak to jest wg. Ciebie? Na każdym spalaczu jest napisane inaczej, na jednym aby brać z rana na czczo, a na drugim aby brać do posiłku/po posiłku zaraz. Czy ta różnica może wpłynać jakoś znacząco na końcowe wyniki? Jak jest zdrowiej? A może spowodowane to jest tym, że w jednym spalaczu są dodatki yohimbiny, cla które nalezy brać po posiłku?
Napisano Ponad rok temu
ee tam stacki tez kapsel niszcza niektorym (jak np pierwsze mocne serie xtreme,nitro,hp) i byly po ich zażyciu objawy jak cisnienie, bol glowy, swedzenie, mdlosci a mimo to brali ludzie, biora i brac beda i nie pozwola by nawet zadna kropelka sie uronilaTutaj się z Tobą nie zgodzę Joks. Ci którzy brali venoma często narzekali na bóle głowy, zimne poty i nadwrażliwość. Poza tym w venomie nie ma jak manipulować dawką za bardzo. Jeden kaps może okazać się za mało, a dwa to może być morderstwo Venoma lepiej zostawić dla zawodników (wg. mnie).
...:::-+=[efekt genetycznego daru, niedługo zabraknie dla mnie ciężaru ]=+-:::...