Dieta bezmleczna
Napisano Ponad rok temu
Na początek przedstawię sytuację:
85kg, 191cm, dużo tłuszczu, mało mięśni.
Za chwilę zamówię sobie zestaw sumplementów na 30 dni:
Thermo Fat Burner - 120 tabletek,
L-Carnitine GOLD - 473 ml,
CLA - 200 kapsułek.
Cel:
Jakiekolwiek barki (bo na chwilę obecną nie mam ich praktycznie w ogóle) i generalne odtłuszczenie (głównie brzucha i ud). Po prostu już czas wziąść się za siebie...
Środki:
Jestem w trakcie A6W, zacząłem robić pompki ale chyba trzeba będzie wybrać się na siłownię i ogarnąć jakiś konkretniejszy plan... = do ustalenia.
Dieta:
Jestem uczulony na mleko, a jako, że wszystkie rozpisane tu diety zawierają mleko, serki i jogurty... nie mam pomysłu czym to zastąpić. Moglibyście pomóc?
Na razie od 2 tygodni w ogóle nie używam cukru (tak jak wcześniej używałem go BARDZO dużo), przerzuciłem się z Coli na wodę, nie jadam po 20 i zrezygnowałem z wieczorowego piwkowania... generalnie chcę pójść za ciosem, nie wiem co mi się stało ale przez ostatni czas trzymam się wszystkich moich postanowień, a więc muszę zacząć póki stan mojego umysłu jest właśnie taki.
Pomożecie?
Napisano Ponad rok temu
oj raczej sie wybierz bo nie wiem po co ci te suple jak ty nie masz żadnych podstaw to ....wyjebałeś kaske w błotkoŚrodki:
Jestem w trakcie A6W, zacząłem robić pompki ale chyba trzeba będzie wybrać się na siłownię i ogarnąć jakiś konkretniejszy plan... = do ustalenia.
Dieta:
Jestem uczulony na mleko, a jako, że wszystkie rozpisane tu diety zawierają mleko, serki i jogurty... nie mam pomysłu czym to zastąpić. Moglibyście pomóc?
jajka , mieską , rybki to jako żródło twojego białka w diecie
okreś ściśle cele czego sie spodziewasz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
@Paradoks:
Drugi dzień. Wstaję, wciągam suple, biegam pół godzinki, robię pompki, prysznic, śniadanko, praca (2 śniadanko), red bull, skakanie na skakance, a6w, obiadek, relaks, podjadanie owocków, sen... może być? Jaki będzie efekt?
Napisano Ponad rok temu