Najlepiej bez oleju. Nie wiem czy lepiej jest gotować czy smażyć.
dzięki wielkie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
Kurczak pytanie |
Kuchnia |
|
|
||
Pompki, drążek do podciągania. |
Porady Trenerów |
|
|
||
O akademiach Gracie i treningach w Brazylii |
BJJ, LUTA LIVRE, SAMBO |
|
|
||
I Warszawski Weekend Brazylijski 4,5,6 IX |
CAPOEIRA |
|
|
||
Podciaganie na drazku |
Trening dla początkujących |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu