doradzcie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak cos to za te 25 tys to wynajmij ruska zeby go zajebali i po klopocie hehehhehe oczywiscie taki ponury zarcik....
a co do szmaty ktory byl z toba wtedy na akcji, to poprostu brak mi slow, normalnie nie wiem jak tak mozna, jestem zbulwersowany, napisze do ziobro hehehe. Nie no powaznie, co innego jakby pogadal z toba wczesniej ze on juz ma zawiasy i bedzie mial przejebane jak cos ,a ty jeszcze masz czysta karte to zebys wzial to na siebie ( u mnie sie tak czasem robilo ), ale zeby tak strzelic z dupy i nawet nic ci potem nie powiedzial, to jest koniec,dupa zbita i skandal i paranoja. Aż sie zaperzylem wybaczcie
Napisano Ponad rok temu
bo 25 tysiaków to nie mała sumka, jeżeli ja jestem na utrzymaniu mamy która sama nas wychowuje
Eh no to ładny prezent mamie sprawiłeś ale cóż masz nauczkę na przyszłość. A jeśli chodzi o kolesia, to normalne, że chciał sie wybielić i zwalić winę na Ciebie EVOL
To chyba nie będzie możliwe po prawomocnym wyroku? W sumie trzeba poczekać na drugą rozprawę. EVOL, aleś sie wkopał. Będzie sie to za Tobą ciagnąć jak śmierdzące gównoa co do kaski może jakoś sie dogadasz osobiscie
Napisano Ponad rok temu
jak śmierdzące gówno
...w spodniach.
dzisiaj nie ma juz szacunku ani solidarnosci, zostanil tylko "kaczynscy"
Napisano Ponad rok temu
ja mysle ze nie przyjebia ci takiego odszkodowania, w sumie nie ma za co ( straty moralne i inne chuje nie sa tyle warte w tym przypadku) a czysto materialnych to o ile pamietam nie ma....
Też tak myślę. Sąd weźmie pod uwagę (mam nadzieję) twoją dotychczasową niekaralność i wyrażenie skruchy. Każdy zasługuje na drugą szansę. Z kolegą jest gorzej, ale jak widać należy mu się. Trzymam kciuki Evol.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
..powiem tak jak poleci na puszke ten tówj były " ziomal " i chłopcy puszczą w eter ze ejst frajerem oj to tylko współczucie
możesz być pewny, że jak pójdzie siedzieć to ja mu już tam umile wczasy... znam kilku ludzi co siedzą w Kłodzku...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja dostalem tylko nadzor rodzicow za wspol udzial w rozbuju
A Ty co się k... chwalisz teraz?. 15 lat gówniarzu masz i powinienieś z nosem w książkach siedzieć, bo pisać dobrze nie potrafisz, a nie się bawić w rozboje. Wrażeń Ci mało? Zjebali tą edukację wprowadzając gimnazjum . Połowa tego forum ma konflikty z prawem. Świat chodzi na psy.
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Są tacy co nie mają konfliktu z prawem , jak ja
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
a w ogóle ramzi co ty wiesz o koksie