Spadki
Napisano Ponad rok temu
Jeśli uda mi się złapać parę kilo mięśni podczas cyklu odblokuje poprawnie walne kreatynie , glut ,
poprawna dieta itd. Rozumiem ze jest to bardzo indywidualne pytanie ale w przybliżeniu można chyba określić czego można się spodziewać
Morze tak ; kończę cykl i mam zamiar przez najbliższe pół roku nie brać nic twardego , ile zostanie mi z masy napakowanej podczas cyklu ,uwzględniając poprawna dietę itd ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po cyklu byl tomox, mono i gluta
i zero spadków przez pól roku
potem troche zaczałem się odchudzać z tłuszczu z brzucha
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mathwiej ni ejestemci teraz w stanie pomoc, ale terz nie dlugo bede sprawdzal enana, wiec porownac bedzie mozna, juz go waliles, jesli tak to po jakims czasie zaczyna wchodzic? czy masz dopiero zamiar?
Napisano Ponad rok temu
Jestem w 4 tygodniu , biorę najmniejsza dawkę 250mg bo to mój pierwszy cykl , siła super, masa co tydzień 1,5 kilo , działa gdzieś po 2 tygodniach , przynajmniej u mnielithuan widzisz, sam lejesz wode, a nie odpowiadzasz na konkretne pytanie. a miales do kogos o to pretensje.
mathwiej ni ejestemci teraz w stanie pomoc, ale terz nie dlugo bede sprawdzal enana, wiec porownac bedzie mozna, juz go waliles, jesli tak to po jakims czasie zaczyna wchodzic? czy masz dopiero zamiar?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
matviej, nie wiem do końca o co Ci chodzi z dopingiem to jest tak ze są to środki czesto ciagnące wode która rzecz jasna musi po cyklu zejśc.. zejście wody wiąże sie ściśle ze spadkiem wagi.. woda to nie mięso wiec niepoważne by było mowić o spadku mięśnia.. cykle na dopingu równie są podotne na łapanie miesa co i tłuszczu. jak kazdy wie nieodpowiednio dobrana dieta owocuje w spadek wagi albo otłuszczenie i na to trzeba uważac głwonie. Głównym problem leży raczej nie w doboze srodków (bo tu czesto srodki są nalezycie dobrane) a w diecie i suplementacji podczas cyklu na saa. Po cyklu ważny jest dobry odblok bo on w duzej mierze zadecyduje o spadkach. Po cyklu dobrze wziasc kreatyne która nawadnia mięśnie, ale pzredewsyztskim trzymac zbilansowana diete.
Myślałem ze jasno się wyraziłem , ale spróbujmy jeszcze raz : po cyklu utrzymam masę ? mogę dać sobie spokój ze sterydami na jakiś czas ? albo trzeba się kłóć ciągle aby zachować to co spompowałem podczas cyklu ?
Napisano Ponad rok temu
jeśli bedziesz odpowiednio sie odzywiał i trenował to znacznych spadków nie bedzie, nie musisz ciągle brac sie za igłe by utrzymac to co zrobiles na wcześniejszych cykalch.po cyklu utrzymam masę ? mogę dać sobie spokój ze sterydami na jakiś czas ? albo trzeba się kłóć ciągle aby zachować to co spompowałem podczas cyklu ?
Napisano Ponad rok temu
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MI SZLA 3KG PRZEZ PIERWSZY MIESIAC, EVRY WEEKmasa co tydzień 1,5 kilo
Napisano Ponad rok temu
5-12 prolo 300mg e5d
2 duże wiadra Ostrowi, chyba było z 4 albo 5 x 1kg carbo olimp
trening co 2dni i dobra dieta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak wyszło po pierwszym warzeniu teraz trochę mniej ale jest o.k.MI SZLA 3KG PRZEZ PIERWSZY MIESIAC, EVRY WEEKmasa co tydzień 1,5 kilo
Nawiasem mówiąc po ile chodzi Test Enan w Polsce ?