bo naprzykład mnie podkreca na maxa od rapu jeszcze nic lepszego nie wymyślono
 bo naprzykład mnie podkreca na maxa od rapu jeszcze nic lepszego nie wymyślono  ja sie wychowałem w bloku w syfiastym mieście w huj ogólnie słucham tworze i przekazuje rap nie chodzi mi o muzyke w której skurwiel jeden z drugim jara sie jaki to on jest zajebisty tylko rap o czymś nie o tym ze rozjebał mi sie samochód niemam na worka chodzi o moc o rap z nadzieją na lepsze jutro lub opis życia zgodny z prawdą im jestem starszy im więcej syfu chłone z tego świata tym rap jest bogatszy a więc ziomy słuchajcie rapu
 ja sie wychowałem w bloku w syfiastym mieście w huj ogólnie słucham tworze i przekazuje rap nie chodzi mi o muzyke w której skurwiel jeden z drugim jara sie jaki to on jest zajebisty tylko rap o czymś nie o tym ze rozjebał mi sie samochód niemam na worka chodzi o moc o rap z nadzieją na lepsze jutro lub opis życia zgodny z prawdą im jestem starszy im więcej syfu chłone z tego świata tym rap jest bogatszy a więc ziomy słuchajcie rapu  obadajcie to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
 obadajcie to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]smo smo smokeeee weeeed every dayy day day

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook